Obavijesti

Sport

Komentari 54

Dečki, nema seksa: Djevojke i supruge igrača neće u hotel

Dečki, nema seksa: Djevojke i supruge igrača neće u hotel
1

SVIMA ISTO Ako će igračima biti lakše, ni za mene nema seksa dok smo na Europskom prvenstvu, rekao je sa smiješkom izbornik Hrvatske Ante Čačić

VIDEO

Da su nam dopustili seks na Svjetskom prvenstvu, bili bismo opušteniji nakon utakmica. Siguran sam da bismo igrali u finalu, rekao je Carlos Valderama nakon što 1994. u SAD-u nisu prošli skupinu. Izbacili su ih Rumunji, kojima je seks bio - dopušten.

Valderamina teza nikad nije dokazana, no jest da je potreba za seksualnim odnosom visoko na ljestvici potreba ljudskog organizma, odmah iza primarnih za hranom i pićem. Ovog potonjeg naši će igrači imati u izobilju, morske delicije i bijela riba zamijenit će "ribe" na dvije noge. Supruge i djevojke nogometaša neće smjeti doći u hotel. 

- Supruge i djevojke nisu bile tema. Vjerojatno nema seksa prije utakmica - rekao je hrvatski izbornik, koji će se s njima solidarizirati, pa će i on apstinirati do kraja Eura.

- Za mene nema seksa sigurno, to je sto posto - rekao je kroz smijeh Čačić.

S igračima će se, ako ih to tješi, solidarizirati i hrvatski navijači jer u nedavnoj anketi ispostavilo se da je Hrvatima nogomet draži od seksa, a čak 88 posto ispitanih odreklo bi se seksa na mjesec dana kada bi Modrić, Rakitić i društvo stigli do finala.

Kovaču nije pomoglo

Seks je hrvatskoj reprezentaciji bio zabranjen i u Brazilu 2014., pa eto, nije pomoglo. Bosni i Hercegovini, primjerice, bilo je dozvoljeno samo masturbiranje, pa ni to nije dalo naročite rezultate. Iako, malo je nejasno, kako bi izbornik BiH, da je kojim slučajem zabranio i masturbaciju, to uspio kontrolirati.

Na seks će tijekom  EP-a morati zaboraviti i turski igrači, no barem su odgovili ramazanski post, pa će moći jesti i piti. No, brzo se Čačić sa seksa prebacio na 12. lipanj i utakmicu protiv Turske.

Mi prvaci? Stara priča

-  Hrvatska ima kvalitetnije igrača, to će presuditi. Nijednog igrača iz Turske ne bih doveo u Hrvatsku da bi mi podignuo momčad, da mi digne kvalitetu.

Da je tako, potvrdili su Arsene Wenger i Srećko Katanec, koji Hrvatsku vide kao favorita za osvajanje Eura.

- Ma, to sam ja govorio prije sedam mjeseci onda su me gledali s podrozenjem. Baš mi je drago da sada dolazite na ono što sam ja davno govorio. S pravom svi govore da je Hrvatska dobra i jaka - zaključio je Čačić.

SAMO BILJAR

Tek sljedeći tjedan u kamp reprezentacije u Deauvillu stiže biljar, stolni nogomet i drugi alati za razbibrigu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani