Obavijesti

Sport

Komentari 25

Dečko ih trenira: Sandra i Edis poput Ante i Marice Kostelić...

Dečko ih trenira: Sandra i Edis poput Ante i Marice Kostelić...
6

LJUBAV NA TRENINGU Edis Elkasević, dečko Sandre Perković, sad joj je i trener. Kao što je i Gips Kostelić trenirao svoju Maricu te Andrea Massi Tin i Maze

VIDEO

Edis i ja smo zajedno gotovo godinu i pol, a odnedavno i živimo zajedno. Ali u idućem olimpijskom ciklusu, do Rija, ne namjeravam imati djecu, kaže Sandra Perković.

Ljubavni su par, žive zajedno, a od sada se neće odvajati ni tijekom treninga.

- Drago mi je zbog njihove ljubavi. A uvjeren sam da će joj biti i dobar trener - rekao je Ivan Ivančić (75), iskusni trener koji je Sandru trenirao od njezine 14. godine.

Međutim, odlučili su se razići i krenuti svatko svojim putem. Sandra je na tom putu odlučila imati svojeg Edisa.

- Savršen odmor? Dečko i ja, sa što manje ljudi u blizini. Najbolje da nema nikoga - otkrila je Sandra za Gloriju.

I nisu prvi, a sigurno ni posljednji par u kojem je dečko istodobno i trener. 

Slovenka Tina Maze “žari i pali” pod paskom svojega dečka, Lindsey Vonn se za trenera udala, danski rukometni izbornik Ulrik Wilbek i dalje je u braku sa svojom Susanne, a rukomet je spojio i Antu Kostelića s njegovom suprugom Maricom.

I sve su to lijepe priče, kao što će, nadamo se, biti i ova Sandrina i Edisova, no iz atletike dolazi i jedna ružna. Skakačica s motkom Carolin Hingst, šesta na OI-ju u Pekingu, godinu je dana bila u vezi s trenerom koji ju je nakon toga počeo proganjati.

- Bio je to psihički teror. Pozivi, pisma, paketi... Noću mi je stajao ispred kuće. Selila sam se, mijenjala broj, no uspijevao me pronaći i nastavljao maltretirati - kaže Hingst.

Rukometni par je sad skijaški

Gips je s rukometašicama Osijeka prvo ušao u 1. ligu, pa ubrzo osvojio i europski Kup pobjednica kupova. U ekipi je bila i Marica, danas ponosna majka dvoje prvaka. Ivica i Janica, nasreću, nisu otišli u rukomet.

Zlatni par sve osvojio skupa

Ulrik Wilbek bio je izbornik juniorske reprezentacije Danske, a Susanne Munk igračica. “Spetljali” su se, poslije i oženili, a u međuvremenu su zajedno osvojili sedam medalja za Dansku.

Da nije naletjela na Andreu, Tina Maze više ne bi skijala...

U jesen 2006. ozbiljno sam razmišljala da od svega odustanem. No Andrea je rekao: ‘Ajmo mi sami složiti ekipu’. Od tada je sve krenulo bolje, kaže Tina Maze. Andrea Massi ima 44, a slovenska skijašica 29 godina. No funkcioniraju odlično. Otkad su zajedno, Maze je osvojila dva olimpijska zlata i pet medalja na SP-ima.

Vonn se udala, pa se razvela

Lindsey Kildow udala se za svojeg trenera Thomasa Vonna 2009., no nisu dugo izdržali. Sredinom siječnja završena je brakorazvodna parnica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba