Sport

Komentari 0

Dejan Savićević: U Cicu nisam ni sumnjao, svi ga obožavaju

Dejan Savićević: U Cicu nisam ni sumnjao, svi ga obožavaju

Crna Gora je nakon tri kola vodeća momčad u skupini G. Osvojila je čak devet bodova, a sve je dosad pobijedila 1-0. Cico Kranjčar je zasad nezaustavljiv

Nitko ovo nije mogao očekivati, ali potajno sam znao da moja momčad može biti konkurent svima u ovoj skupini, rekao je Cico. Njegova Crna Gora je s devet bodova vodeća u skupini G nakon tri kola. Pobijedila je Wales, Bugarsku i Švicarsku, sve po 1-0.

- Pobjeda protiv Švicarske je najveća. Dobili smo momčad koja je na SP-u pobijedila Španjolsku. Nadmudrio sam jednog od najvećih trenera na svijetu, Hitzfelda - kaže Cico.
Gledatelji su njega i igrače sa stadiona u Podgorici ispratili skandiranjem.

- Ovdje je neviđena euforija. Svi su presretni i zadovoljni sa mnom - izjavio je naš veliki trener i dodao:
- Sad idemo na Wembley. Znamo da bi nas Englezi mogli podcijeniti i to ćemo pokušati iskoristiti. Mirko Vučinić može probiti i njihovu obranu. Pomoći će mi zadnja utakmica Hrvatske na Wembleyu. Da mi je zdrav Jovetić išao bih i na prvo mjesto u skupini. Neki su mislili da se hrabrim i da sam preoptimističan prije početka, ali ja sam potajno vjerovao u ovu momčad.

Sretan je bio i predsjednik crnogorskog nogometnog saveza Dejan Savićević, koji je s našim trenerom slavio dugo u noć.
- Nisam ni sumnjao u Cicu, neki su ga kritizirali nakon prijateljskih utakmica, ali znali smo da će sve doći na svoje. On je čudo. Svi ga obožavaju. Slavilo se, svi su skandirali Cici i igračima - rekao je promuklim glasom Savićević.

Najčitaniji članci