Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Dejt, totalna romantika, a on malo-malo pa otrči iza grma'

'Dejt, totalna romantika, a on malo-malo pa otrči iza grma'
1

Najprije otišli na plažu i tamo nešto usput pojeli, poslije ćemo na večeru. I sjedimo mi na plaži, zalazak sunca, polako se upoznajemo. Sve kao neka totalna romantika...

VIDEO

Prije nekoliko tjedana kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (26) svojim je  fanovima ponudila aukciju: 'Biraj na koji ćeš turnir sa mnom. Sjediš s mojim timom u loži, ideš sa mnom na večeru, dobiješ moj potpisani reket'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tennis!

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Sve je bilo u svrhu humanitarne akcije #AllInChallenge čija je svrha osigurati hranu djeci i svima onima kojima je to, tijekom pandemije korona virusa, najpotrebnije.

Početni iznos bio je 2.500 dolara, a narastao je do pošteno širokogrudnih 85 tisuća koliko je iznosila 37. i završna i ponuda. 'Ljudi, vi ste čudesni. Zahvalna sam svima. Ne mogu dočekati da upoznam pobjednika', rekla je Kanađanka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tko god je iskrcao 85 tisuća dolara morat će sačekati da se teniska sezona opet zahukta i vrati u normalu da bi mogao na večeru s Genie Bouchard.

U međuvremenu tenisačica je bila na online 'dejtu' sa poduzetnikom Bobom Meneryjem koji je to platio 40.000 dolara pa ju ispitivao o njenim prošlim romantičnim, strasnim i malo drukčijim izlascima s gospodom.

- Najgori 'dejt' ikad definitivno je bio sa jednim zgodnim dečkom koji je sve dobro isplanirao, ali ispala je očajna katastrofa - pričala je Bouchard.

- Došao je po mene popodne pa smo najprije otišli na plažu i tamo nešto usput pojeli jer poslije ćemo na večeru. I sjedimo mi na plaži, zalazak sunca, polako se upoznajemo... Sve kao neka totalna romantika.

Ali majstoru je to 'usput pojeli' sjelo katastrofalno.

- Otrovao se hranom. Na prvu je pokušao sakriti i ništa nije govorio, ali sve je bilo jasno kad je svakih 20 minuta bježao i svaki put kad se vratio bio sve zeleniji u licu.

Čovjek je junački dao sve od sebe, al' nije išlo.

- Plaža i romantika, a frajer povraća i ima proljev pa malo-malo trči iza grma ili u wc! Kad je već jedva hodao shvatio je da se mora 'predati' pa predložio da ipak preskočimo večeru i sve odgodimo za neki drugi put - sjetila se Genie Bouchard svog najgoreg 'dejta' ikad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener