Sport

Komentari 0

Delegacija HNS-a posjetila putnike kosovskog autobusa: Darovali djeci dresove i lopte

Delegacija HNS-a posjetila putnike kosovskog autobusa: Darovali djeci dresove i lopte

Izrazili smo sućut našim prijateljima iz Kosova zbog ove nezapamćene tragedije i svih izgubljenih života te želju za potpunim oporavkom svih ozlijeđenih u ovoj nesreći, kazao je direktor HNS-a Marijan Kustić

U nedjeljnoj tragičnoj prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu poginulo je deset putnika autobusa s Kosova, a 40 osoba je ozlijeđeno. 

Teška nesreća u nedjelju pogodila je i ražalostila cijelu regiju. 

Nesretni autobus prometovao je na relaciji Frankfurt - Priština te je u nedjelju ujutro sletio s autoceste kod Slavonskog Broda, a u prevrtanju je smrtno stradalo deset osoba, uz više od 40 ozlijeđenih.

Neozlijeđeni putnici zbrinuti su, a danas ih je obišla delegacija Hrvatskog nogometnog saveza u kojoj su uz izvršnog direktora Marijana Kustića bili prvi dopredsjednik Saveza Ante Vučemilović-Šimunović, član Izvršnog odbora i predsjednik ŽNS-a Brodsko-posavskog Dubravko Galović i savjetnik predsjednika HNS-a Stjepan Merkaš.

Predstavnici Saveza razveselili su mlađe putnike prigodnim poklonima, dresovima hrvatske reprezentacije i nogometnim loptama.

 - Izrazili smo sućut našim prijateljima iz Kosova zbog ove nezapamćene tragedije i svih izgubljenih života te želju za potpunim oporavkom svih ozlijeđenih u ovoj nesreći. Nogomet ima važnu društvenu ulogu spajanja naroda i zato smo svojim dolaskom željeli malo ohrabriti i dati podršku ljudima koji su srećom preživjeli ovu tragediju -  izjavio je izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.