Obavijesti

Sport

Komentari 186

Naši navijači krenuli u Srbiju, otkupljuju karte od Francuza

Naši navijači krenuli u Srbiju, otkupljuju karte od Francuza
12

Oko 1500 hrvatskih navijača krenulo je za Beograd. Kako doznajemo Delije i Grobari navodno prijete da će ih se udružiti i zajednički napasti oko Arene

VIDEO

Do polufinalne utakmice između Hrvatske i Srbije na Euru ostalo je još malo, a navijači se u velikom broju spremaju za Beograd. 

Prema nekim informacijama iz Zagreba kreće nekoliko autobusa s hrvatskim navijačima, a iz izvora bliskom navijačima doznajemo da su dobili prijetnje da se po dolasku u grad navijačke skupine Delije i Grobari, navodno, planiraju udružiti i zajednički ih napasti. Napad dviju skupina navodno se planira u blizini beogradske Arene te na benzinskim crpkama u okolici grada.

Prema procjenama u glavnom gradu Srbije očekuje se oko 1500 hrvatskih navijača, a zanimljivo je da za ulazak u zemlju neće biti potrebna ulaznica već samo putovnica. Ulaznice više nije moguće kupiti jer ih nema, no navijači se snalaze tako da otkupljuju karte od francuskih navijača koji su očekivali polufinale.

- Dogovoreno je da za utakmicu Hrvatska i Srbija kapacitet dvorane bude 14.800 mjesta. Dogovorom dvaju Saveza odlučeno je da organiziranog dolaska navijača iz Hrvatske neće biti. Inače, da imamo dvoranu koja može primiti 30 000 ljudi, bila bi premala koliko je zanimanje za ovu utakmicu - rekao je Božidar Đurković, glavni tajnik Srpskoga rukometnog saveza, prenosi Večernji list.

Zbog dolaska Bad Blue Boysa srpska policija će legitimirati sve sumnjive ljude oko Arene, piše Blic.rs.

Tisuće policajaca uz četiri hrvatska neće dopuštati unošenje bilo kakvih zastava osim s nacionalnim obilježjima kao i nošenje majica i transparenata koji vrijeđaju na nacionalnoj osnovi. Da se ništa neće prepustiti slučaju govori da će tužitelj i sudac biti u samoj Areni kako bi mogli na licu mjesta procesuirati sve one koji narušavaju javni red i mir. 

Iz srpske policije savjetuju hrvatskim navijačima da se na granici prijave kako bi dobili pratnju do Beograda. Za hrvatske navijače bit će poseban dio parkinga, a zatvaranje ulica nije planirano.

TBF danas nastupa u beogradskom Domu omladine

'Pripremite svoje oči, uši, glasne žice, plesne cipelice i širok osmijeh jer TBF i „Pistaccio metallic“ spektakl konačno stižu u Beograd!'

Riječi su to kojima je na Facebooku najavljen dolazak popularne hrvatske glazbene šestorke iz Splita u Beograd. TBF u Domu omladine nastupa u petak u 21 sat. S obzirom na razvoj navijačke situacije na Europskom rukometnom prvenstvu TBF-ovce bi mogao biti priređen vatreni doček. Ipak, njihova publika ipak nema veze s navijačkim, ili bolje reći, huliganskim pukom koji je priredio neugodan doček Hrvatima u Novom Sadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani