Obavijesti

Sport

Komentari 47

Dembele ne igra u El Clasicu? Sucu je samo rekao 'jako si loš'

Dembele ne igra u El Clasicu? Sucu je samo rekao 'jako si loš'
2

Barca je u pobjedi nad Sevillom 4-0 igrala s čak dva igrača manje zadnjih nekoliko minuta. Prvo je Ronald Araujo 'pocrvenio' kao posljednji igrač obrane, a potom i Dembele zbog prigovora. Sada znamo i kakvoga...

VIDEO

Miguel Antonio Mateu Lahoz, sudac iz Valencije, postao je glavni lik utakmice La Lige između Barcelone i Seville. Nije bila upitna pobjeda domaćina. Katalonci su dominirali susretom, a na kraju su slavili s čak 4-0. No, zanimljiv je detalj pred sam kraj utakmice kada je sudac podijelio čak dva crvena kartona od kojih će jedan, onaj Ousmana Dembelea, čini se, trajati duže od samo jedne utakmice. 

Pokretanje videa...

00:14

Ousmane Dembele u toj je utakmici morao napustiti teren kada je sucu prokomentirao crveni karton Ronalda Arauja.  Sučev je izvještaj pojasnio što je to toliko grozno rekao Francuz: 

-  Jako loše, jako si loš - rekao je Dembele sucu s četiri imena uz gestikulaciju rukama, stoji u izvještaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ta se primjedba čini kao "med i mlijeko" nasuprot one  Diega Coste u prošloj sezoni kada je zaradio suspenziju od osam utakmica.  Pretpostavlja se da će Dembele također izvan travnjaka biti dulje od samo jednog susreta. 

Prošle je sezone igrač Deportiva La Corune,  Michael Krohn-Dehli rekao istu stvar u drugoligaškoj utakmici i dobio dvije utakmice suspenzije. Istom mjerom su kažnjeni i Gabriel Pires i Fabian Orellana.

Podsjetimo, od 88. minute Barca je igrala s dva igrača manje nakon što je Ronald Araujo 'pocrvenio' kao posljednji igrač obrane, dok je Dembele dobio drugi žuti zbog navedenog prigovora. 



 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića