Obavijesti

Sport

Komentari 1

Denver "pretrčao" LA Lakerse, Boston slavio u produžetku...

Denver "pretrčao" LA Lakerse, Boston slavio u produžetku...
1

U noći s ponedjeljka na utorak odigrane su tek četiri utakmice NBA lige, a gostujući košarkaši slavili su u tri. Jedini domaćin koji je slavio bio je Denver protiv Lakersa

VIDEO

Jedinu domaću pobjedu ostvario je Denver, koji je u svom Pepsi Centeru doslovno pretrčao umorne košarkaške Los Angeles Lakersa. Denver je slavio rezultatom 119-108 ponajviše zahvaljujući svom pomalo nevjerojatnom atleticizmu. 

Naime, Denver je od svojih 119 poena 33 postigao iz kontre, dok su Lakersi u istoj kategoriji upisali svega tri koša! Nemogućnost brze tranzicije i sporog vraćanja u obranu je utakmica samo večer ranije protiv Dallasa u Teksasu, gdje su Kobe Bryant i društvo slavili 103-99.

Osim brze tranzicije Nuggetsi su dominirali u reketu, pa su tako ubacili 78, a Lakersi 50 poena.

Najefikasniji igrač pobjedničke momčadi bio je Wilson Chandler s 23 poena, dok je Ty Lawson pridodao poena manje, te osam asistencija. Kod Lakersa je Kobe Bryant ubacio 29, a tijekom večer probio je i granicu od 31.000 poena u karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spomenimo i da su obje momčadi bile na iznimno visokih 55 posto ubačaja iz igre, ali i mizerno niskih 59 (Nuggets), odnosno 45 (Lakers) posto ubačaja s linije slobodnog bacanja. Jedan od razloga za poraz Lakersi mogu tražiti u Dwightu Howardu, koji je promašio 11 od 14 slobodnih bacanja!

Paul Pierce predvodio je Boston Celticse do vrijedne pobjede u Salt Lake Cityju kod Utah Jazza. Nakon dodatnih pet minuta igre (produžetak) "Kelti" su slavili 110-107, a Pierce je upisao 26 poena, sedam skokova i osam asistencija. Imao je Pierce priliku riješiti susret u posljednjoj sekundi regularnog dijela, ali je njegov šut za pobjedu završio na obruču.

Kod Jazza je Gordon Hayward bio najefikasniji s također 26 poena, no to nije pomoglo Jazzu da izbjegne prvi ovosezonski poraz nakon produžetaka (2-1). Spomenimo i da je ključna bila treća dionica susreta, koju je Boston dobio rezultatom 32-19. Gostujući trener Doc Rivers nazvao je ovu pobjedu najboljom ove sezone!

U preostale dvije utakmice slavili su gosti. Washington je iznenadio Toronto u Kanadi slavivši s 90-84, dok je Atlanta pobijedila u Detroitu istoimenog domaćina rezultatom 114-103.

NBA liga, ponedjeljak:

  • Toronto - Washington 84-90 (Beal 20k, 6s / DeRozan 25k)
  • Detroit - Atlanta 103-114 (Horford 23k, 22s / Jerebko 21k, 6s)
  • Denver - LA Lakers 119-108 (Iguodala 14k, 4s, 12a / Bryant 29k, 6s, 9a)
  • Utah - Boston 107-110 (Hayward 26k, 3a / Pierce 26k, 7s, 8a), produžetak

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu