Obavijesti

Sport

Komentari 17

Derbi buntovnika: Broz i Kessie možda se susreću posljednji put

Derbi buntovnika: Broz i Kessie možda se susreću posljednji put

Razlog nisu njihove odlične partije u dosadašnjem dijelu sezone, iako bi i tu bilo riječi, već činjenica da obojica igrača toliko bitna svojim sastavima odugovlače s potpisom novog ugovora

VIDEO

Zadnji susret 12. kola Serie A ujedno je i najveći gradski derbi na svijetu. AC Milan dočekuje Inter na San Siru u velikom sudaru pa će nogometne oči svijeta biti uprte u okršaj talijanskih divova od 20.45 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Čudan video Brozovića 00:18

Milan je uz Napoli vodeći u ligi. Obje momčadi imaju 31 bod i još nisu izgubile ove sezone u prvenstvu. Dijeli ih samo gol razlika zbog koje su Napolitanci mrvicu bolji dok je Inter prvi pratitelj s 24 boda.

I upravo će u datim okolnostima večerašnji derbi biti presudan za daljnji tijek prvenstva. Ukoliko aktualni prvak pobijedi, približit će se vodećem dvojcu. A ako Milan sruši ljutita gradskog rivala, prometnut će se u pravog kandidata za prvi scudetto nakon 10 godina.

UEFA Champions League football match - AC Milan vs FC Porto

Naslovnice talijanskih medija zakupili su Zlatan Ibrahimović i Edin Džeko kao glavni akteri 'Derbyja della Madonnine', no Gazzetta dello Sport posvetila je poseban članak i osvrt na motore obje momčadi u srcu vezne linije - našeg Marcela Brozovića i Francka Kessiea.

Razlog nisu njihove odlične partije u dosadašnjem dijelu sezone, iako bi i tu bilo riječi, već činjenica da obojica igrača toliko bitna svojim sastavima odugovlače s potpisom novog ugovora pa i Milan i Inter riskiraju ostati bez plemenitih veznjaka potpuno besplatno!

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Udinese Calcio

No, sportski diretktor 'nerazzura' Beppe Marotta ističe kako je Brozovićev potpis pred vratima i da će uskoro produžiti vjernost klubu u kojem je izgradio status igrača svjetske klase.

Tu je Milan u podređenijem položaju jer navlačenja s Kessiejem i njegovim agentom traju mjesecima. Sve se čini da je prevelika razlika između plaće koju mu Milan nudi (6,5 milijuna eura po sezoni) i cifre koju Kessie traži (10 milijuna plus provizija agentu).

Obojici trenutni ugovor ističe u lipnju 2022. godine nakon čega će postati slobodni igrači. Barcelona, Tottenham i Manchester United već stoje u redu...

Nijedna situacija još nije riješena pa postoji mogućnost da ćemo večeras gledati posljednji sudar ova dva sjajna igrača u derbiju Milana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu