Obavijesti

Sport

Komentari 30

Derbi Lige prvaka u Londonu; Mandžin Juve upao je u krizu

Derbi Lige prvaka  u Londonu; Mandžin Juve upao je u krizu
1

Pravo na kiks nema ni Juventus protiv lisabonskog Sportinga u Torinu - Mandžukić bi trebao početi od prve minute. Torinski sastav je u zadnje dvije utakmice primio četiri gola te upisao remi i poraz

VIDEO

Dan će otvoriti u Azerbajdžanu Qarabag i Atletico Madrid. Nacionalni stadion u Bakuu ugostit će ponajbolju španjolsku momčad od 18 sati i tom ogledu favorizirani gosti nemaju pravo na kiks. 

Naime, u direktnim okršajima protiv Chelseaja i Rome osvojili su tek bod uz domaći poraz u zadnjim sekundama od engleskog prvaka. Domaćin, ujedno i debitant u Ligi prvaka, mora se priznati, startao je očekivano uz dva poraza i gol razliku 1-8. Šime Vrsaljko je upitan zbog ozljede.

Atletico bi pobjedom ovdje mogao iskoristiti kiks Rome ili Chelseaja (ili obje momčadi) budući da u najjačoj utakmici večeri igraju te dvije momčadi međusobno. Utakmica se igra u Londonu što je velika šansa za 'bluese' jer bi pobjedom napravili razliku od pet bodova prednosti ispred Rome, vjerojatno i Atletica. 

Teško gostovanje je i pred Manchester Unitedom. Iako je Benfica dobila pet komada od Basela u gostima, to nije toliko loša momčad koliko težak poraz to sugerira. 'Crveni vragovi' startali su s dvije pobjede uz gol razliku 7-1, a Benfica uz dva poraza uz gol razliku 1-7! Pobjedom bi Mourinhovi izabranici napravili veliki posao oko prolaska skupine već poslije tri odigrana kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Raketina Barcelona je izraziti favorit protiv Olympiacosa na svom terenu, baš kao i Bayern protiv Celtica u Münchenu. PSG igra u Bruxellesu kod Anderlechta gdje također može nastaviti dominaciju skupinom. 

Pravo na kiks nema ni Juventus protiv lisabonskog Sportinga u Torinu - Mandžukić bi trebao početi od prve minute. Torinski sastav je u zadnje dvije utakmice primio četiri gola te upisao remi i poraz pa gosti i nisu toliko bez šansi...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića