Obavijesti

Sport

Komentari 610

Razbijeni Hajduk na Kantridi: 'Trica' Rijeke za veliko slavlje

Razbijeni Hajduk na Kantridi: 'Trica' Rijeke za veliko slavlje
22

Splitski 'bili' već dvije i pol godine, u deset utakmica, ne znaju za pobjedu protiv Rijeke koja je ovaj put na Kantridi slavila 3-0. Jugović je zabio dva, a Balaj jedan

VIDEO

Ako ćemo igrati kako znamo, ne bi nam trebalo biti teško dobiti Hajduk, rekao je stoper Rijeke, Miral Samardžić, uoči 122. jadranskog derbija i bio potpuno u pravu. Rijeka je pred nešto manje od devet tisuća gledatelja po lijepom vremenu na Kantridi u potpunosti nadigrala Hajduk i na kraju slavila 3-0

Već u drugoj minuti Anas Sharbini je dao s lijeve strane vrlo dobru dijagonalnu loptu za Vedrana Jugovića koji pada, ali s trave pored Ivana Vasilja puca prema golu i zabija za rano vodstvo i veliko slavlje domaćih navijača. Teško je gol pao igračima Hajduka koji se nisu uspjeli oporaviti, a u 13. minuti već je bilo 2-0. 

Albanac Bekim Balaj pucao je s nekih 20 metara nakon jedne odbijene lopte, a lopta se zatim prvo odbila od Gorana Milovića pa i od desne stative nemoćnog Marka Ranilovića za 2-0 domaćina. 

Vuković promašio 'zicer'

Prvu, a poslije će se pokazati i jedinu pravu, priliku Hajduk je imao u 17. minuti. Josip Radošević prekršajem je zaustavio Andriju Balića na nekih 25 metara. Iz slobodnog udarca odlično je pokušao Mijo Caktaš, no njegov udarac obranio je Andrej Prskalo, a odbijenu loptu Josip Vuković neobjašnjivo sa šest metara šalje pored praktički praznog gola. 

Do kraja prvog poluvremena Rijeka je opasno prijetila preko Sharbinija i Balaja, a najbliži golu bio je donedavni Hajdukov igrač Filip Bradarić u 33. minuti kada je snažno opalio s oko 30 metara i pogodio stativu

Pokušao je Hari Vukas s nekoliko zamjena u nastavku 'probuditi' svoje igrače, no nije mu to uspjelo. Ušli su Elvir Maloku, Artem Milevski i Nikola Vlašić, no 'bili' su bili jednako neučinkoviti. 

'Bili' bez udarca na gol u 2. poluvremenu

Glavni sudac Mario Zebec na kratko je i prekinuo susret nakon velike 'bakljade' domaćih navijača, a kada se utakmica nastavila Balaj je pokušao iz slobodnog udarca s 30 metara, ali izveo nešto što je među najgorim udarcima ove sezone. 

Bio je to, međutim, samo mali trenutak nečega lošeg u današnjoj igri Rijeke koja je u 84. minuti zabila i treći gol. Pokušao je Josip Mišić udarcem s lijeve strane, ali lopta se od bloka odbila do Jugovića na desnoj strani koji je po 'stoti' put ostao bez čuvara i praktički neometan zabio iskosa za 3-0 i veliko veselje na Kantridi. 

Splitski 'bili' tako već dvije i pol godine, u deset utakmica, ne znaju za pobjedu protiv Rijeke, a koliko su dominantni bili domaćini, pokazuje i statistika. Rijeka je imala 15 udaraca na gol, od toga devet u okvir, a Hajduk samo tri pokušaja, od čega dva u okvir i to sve u prvom poluvremenu. U drugom dijelu gosti nisu uputili niti jedan udarac u gol Prskala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 610
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu