Obavijesti

Sport

Komentari 36

Derbi u Osijeku, Belupo traži čudo u Rijeci, Zadar ima ‘zicer’

Derbi u Osijeku, Belupo traži čudo u Rijeci, Zadar ima ‘zicer’
7

Pet smo puta igrali protiv Osijeka u sezoni. Triput u prvenstvu i dvaput na turnirima. Nikad nas nije dobio. Žao mi je što će netko ispasti, rekao nam je predsjednik HD-a

VIDEO

Večeras od 19 sati počinje borba pod nazivom “Spašavaj se tko može”. Četiri kluba strepe prije posljednjeg kola. Dva će se spasiti, jedan će ispasti, a jedan će u doigravanje za spas.

- Pet smo puta igrali protiv Osijeka ove sezone. Triput u prvenstvu i dvaput na turnirima. Nikad nas nije pobijedio. Žao mi je što ćemo ispasti mi ili oni. Kohorta je uvijek bila uz Hrvatski dragovoljac, podržavali su nas, a dio života proveo sam u tom gradu - rekao nam je predsjednik Dragovoljca Ivica Perković.

Zagrepčani pobjedom u Gradskom vrtu osiguravaju barem doigravanje.

- Nećemo stvarati pritisak na nikoga pa čak ni na suca Brunu Marića. Igrači će biti nagrađeni ako dobiju - dodao je Ivica Perković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bit će u slučaju uspjeha nagrađeni Dragovoljci, ali naravno i Osječani.

- Predsjednik Tolj je prije nekoliko dana bio u svlačionici, obećao je premije. Cijeli grad je uz nas. Zajedno s Kohortom doći ćemo do pobjede i ostanka u ligi - kaže Josip Mišić, najbolji igrač slavonske momčadi.

Zadrani sami odlučuju o svojoj sudbini

Zadrani su bili u komotnoj situaciji, a onda su izgubili osam utakmica zaredom. Ipak, večeras odlučuju sami o svojoj sudbini. Ako dobiju Istru, sigurno ostaju u ligi. Danima se govori kako Puljani u Dalmaciju dolaze praktički na izlet, bez najboljih igrača i bez ikakvih ambicija. U Zadru se s tim ne zamaraju.

- Pa govorili su i da Chelsea kod Liverpoola dolazi bez ambicija, pa ih je pobijedio i uzeo im naslov. Ne vjerujem u takve priče - rekao je Reno Sinovčić, vanjski suradnik Zadra, i nastavio:

- Sami smo krivi što smo se našli u ovakvoj sitauciji. Očito su igrači u svojim glavama zamislili da je sve gotovo. Dresovi im više nisu bili oznojeni kao prije, slabije su trenirali i više vremena koristili za zabavu. Ipak, vjerujem u pozitivan ishod. Mi smo ipak navikli igrati ovakve utakmice za ostanak.

Bezbrižna Rijeka dočekuje Slaven Belupo

Posljednja utakmica koja odlučuje o ostanku igra se na Kantridi. Rijeka, koja je u velikom naletu, dočekuje Slaven Belupo.

- Neće mi biti nekih važnih igrača, prije svih u vezi, Crepulje i Gregurine. Upitan je i Vugrinec, ali idemo se boriti. Idemo po to čudo. Bili smo u katastrofalnoj situaciji i barem smo osigurali doigravanje. Ne znam u kakvom će sastavu igrati Rijeka, ali oni su protiv Lokomotive s drugih 11 igrača zabili pet komada. Tako da je nama svejedno - rekao je Elvis Scoria, trener Slaven Belupa.

Četiri kluba i samo jedna želja. Oko 21 sat ćemo sve znati. Nadamo se samo uz korektno suđenje i bez velikih repova.

Mršić: Htio bih Dragovoljac ili Slaven Belupo

Cibalia kao drugoplasirana momčad iz 2. lige ide idući tjedan u doigravanje s devetom momčadi iz 1. lige.

- Ne bih htio igrati s Osijekom i Zadrom jer sam ondje bio trener. Dakle, HD ili S. Belupo - kaže Stanko Mršić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi