Obavijesti

Sport

Komentari 1

Desetkovane 'kraljice šoka' u Poreču love Euro protiv Češke

Desetkovane 'kraljice šoka'  u Poreču love Euro protiv Češke

Na listi onih koje su ozlijeđene i upitne su Larissa Kalaus, Tea Pijević, Katarina Ježić, Ivana Dežić, Tena Petika, Gabrijela Bartulović i Dora Krsnik. Pobjeda sigurno donosi plasman na Euro

VIDEO

Nedjelja je dan odluke. Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju čeka najvažniji susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se potkraj godine igrati u Sloveniji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi reprezentativni dresovi

Pokretanje videa...

Novi dresovi HRS VIDEO

U porečkoj Žatiki izabranice Nenada Šoštarića od 18 sati igraju protiv Češke (HRT 2). Pobjeda bi Hrvatskoj donijela odlazak na 12. kontinentalnu smotru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Matematika će reći da postoji i opcija ako osvojimo bod, ali tad "kraljice šoka" ne bi same odlučivale o svojoj sudbini nego bi trebale pomoć drugih. A nikad nije ugodno i lako čekati.

Prve dvije ekipe iz svake skupine idu na Euro. Francuska je u našoj skupini osigurala prvo mjesto s osam bodova, Hrvatska je druga, s četiri, Ukrajina treća, s dva, koliko ima i četvrtoplasirana Češka. U prvom susretu s Češkom u Zlinu Hrvatska je pobijedila 26-24.

Na listi onih koje su ozlijeđene i upitne su Larissa Kalaus, Tea Pijević, Katarina Ježić, Ivana Dežić, Tena Petika, Gabrijela Bartulović i Dora Krsnik. Potonja je prilikom jednog pada u Grazu u utakmici s Ukrajinom dobila udarac. Snimanje u Rijeci pokazalo je da ima ozbiljne kontuzije. Dora je obrambena "lavica" i jako će nedostajati ako ne bude mogla igrati.

Croatia vs Denmark

- Naš forte je, kao i uvijek, naša obrana. Opet ćemo probati primiti što manje golova, a u napadu ćemo valjda zabiti nešto. Bilo bi lijepo igrati pred punim tribinama, tako da se nadam da će publika doći na utakmicu - kazala je Krsnik.

Čehinje imaju dvije rukometašice koje igraju za europskoga klupskog prvaka, Kristiansand Vipers. te su suigračice naše pivotkinje Ane Debelić. Prva je Marketa Jerabkova, lijeva vanjska. U Ligi prvakinja ove sezone zabila je 48 golova. Druga je desno krilo Jana Knedlikova, koja je osvojila čak četiri Lige prvakinja u karijeri s Györom.

Neće biti lako, ali "kraljice šoka" mogu na Euro. Bronca iz 2020. još se pamti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...