Sport

Komentari 19

Di Canio: Delio Rossi je trebao zadaviti Ljajića, bio je preblag

Di Canio: Delio Rossi je trebao zadaviti Ljajića, bio je preblag

"Trener je Ljajiću dao šansu iako na terenu ne pokazuje ništa. A kako mu on vraća? Ironičnim pljeskanjem i ruganjem?! Ma tim klincima treba brza lekcija iz ponašanja"

Kontroverzni Talijan i menadžer engleskog trećeligaša Swindon Towna Paolo di Canio komentirao je sukob trenera Delija Rossija i Adema Ljajića u Fiorentini. Rossi je pretukao srpskog igrača nakon što mu je ovaj ironično zapljeskao i nešto mu dobacio kad ga je trener izvadio iz igre u 32. minuti. Rossi je rekao kako mu je Ljajić uvrijedio obitelj. 

- Ma Rossi ga je trebao zadaviti i tresnuti ga u zemlju - rekao je Talijan poznat po incidentima u karijeri. 

- Rossi je dobar čovjek i znam da je tu bilo još nečega. Ja bih ga tresnuo u zemlju. Rossi je bio previše smiren i preblag - dodao je Di Canio.

Predsjednik Fiorentine istu je večer nakon sukoba dao otkaz Rossiju. Di Canio smatra kako je to nepravedno.

- Ljajić je promašio penal protiv Intera i trener mu je dao novu šansu iako na terenu ne pokazuje ništa. A kako mu je on vratio? Tako što mu je ironično pljeskao i rugao mu se pred svima. Ti klinci zarađuju milijune, voze skupe automobile i nemaju vremena odrasti. Potrebna im je brza lekcija iz ponašanja - rekao je Di Canio koji je prije karijere nogometaša bio član Ultrasa, ekstremne navijačke grupe Lazija. 

Ima istetovirano "Dux" koji na latinskom znači vođa, kako su zvali Benita Mussolinija. Zbog fašističkog pozdrava na utakmici protiv Rome 2004. godine kažnjen je s 10.000 eura.

- Fašist sam, ali ne i rasist - rekao je tada Di Canio.

Najčitaniji članci