Obavijesti

Sport

Komentari 34

Di Maria: Lažu! Nisam htio otići iz Real Madrida, a morao sam...

Di Maria: Lažu! Nisam htio otići iz Real Madrida, a morao sam...
4

U Realu su htjeli prikazati tako da ispada kako ja želim otići, ali to jednostavno nije tako. Morao sam otići, ali to nije bila moja želja, napisao je u pismu Angel di Maria

VIDEO

Angel di Maria u utorak je pozirao s dresom Manchester Uniteda. Argentinca je engleski klub platio 75 milijuna eura. Niti jedan klub s otoka nije dao više za jednog igrača. Chelsea je držao rekord iz 2011. kad je dao 62 milijuna eura za Torresa.

Di Maria se pismom obratio navijačima Reala objasnivši im kako nije bila njegova želja spakirati stvari i otići iz kluba. Pismo je prenijela španjolska Marca.

- Moj ciklus u Realu došao je kraju. Nemoguće je u nekoliko redaka opisati sve što sam doživio. Imao sam čast nositi Realov dres četiri godine i ponosan sam. Nažalost, morao sam otići, a to nije bila moja želja - počeo je Di Maria i nastavio:

- Nakon osvajanja Lige prvaka otišao sam na SP u Brazil. Nadao sam se da ću dobiti povjerenje ljudi u Realu. Puno je laži izrečeno. Samo sam tražio da budu fer. Mnoge od tih stvari nemaju nikakve veze s mojom plaćom. U klubu su htjeli prikazati stvar tako da ispada kako ja želim otići, ali to jednostavno nije tako - napisao je Di Maira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Real je tvrdio kako Argentinac odbija potpisati novi ugovor jer se ne slaže s visinom plaće. Uskoro je završio na klupi, a potom i u drugom klubu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu