Obavijesti

Sport

Komentari 17

Dijagnosticirali mu leukemiju: Zbog trenera su obrijali glave

Dijagnosticirali mu leukemiju: Zbog trenera su obrijali glave
1

PODRŠKA TRENERU Igrači NFL momčadi Indianapolisa u znak potpore obrijali su glave na ćelavo kad su saznali da njihv trener Chuck Pagano boluje od leukemije

VIDEO

Chucku Paganu, treneru NFL momčadi Indianapolisa, u rujnu su dijagnosticirali leukemiju. Igrači su se rasplakali u svlačionici. Zbog zračenja trener je izgubio kosu, pa su svi igrači otišli k frizeru pod škare u znak potpore voljenom Paganu.

- Ponosan sam na svoje igrače. Tako lijepu gestu za našeg bolesnog trenera nisam mogao ni zamisliti - napisao je na Twitteru Jim Irsay, predsjednik Coltsa.

Nakon što je doznao da je teško bolestan, Pagano je okupio igrače i rekao im da odlazi s mjesta trenera. Nije bilo igrača koji nije pustio suzu. Pagano je mjesec i pol dana bio u bolnici, no u nedjelju je dobio dozvolu da dođe na utakmicu protiv Miamija. Coltsi su pobijedili i sutradan odlučili obrijati se na “nulericu”.

- Pagano je zapravo otac svim igračima. Uvijek sasluša sve naše probleme - rekli su igrači, koji jedva čekaju da se Pagano vrati na klupu. Liječnici su rekli da se bolest povlači, ali da trenera očekuju dug oporavak i još terapija zračenjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vratit ću se. Želim udati još dvije kćeri, ali i osvojiti NFL naslov s Coltsima. Nekoliko puta - rekao je trener Chuck Pagano.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića