Obavijesti

Sport

Komentari 15

Dijamant oduševio Žutog: Ma njegova klasa nije bila sporna

Dijamant oduševio Žutog: Ma njegova klasa nije bila sporna
1

Tu nema nikakve dvojbe, Džeko je apsolutno najzaslužniji za Romin prolazak. Nikad nije bila sporna njegova igračka klasa, sad ju je do kraja pokazao. Bio je fantastičan, rekao je Robert Prosinečki

VIDEO

Savršeno, doista nesto fantastično je ovo što je napravila Roma protiv Barcelone. Potpuno zasluženo ih je izbacila, rekao nam je Robert Prosinečki, bivši veznjak katalonskog diva.

Žuti je oduševljen onim što je talijanski klub pokazao protiv njegovog bivšeg kluba. Baš ga je “opila” sjajna Romina predstava.

- Svi pričaju o tome kako se Leo Messi nije vidio u ovoj utakmici. Bio je baš nevidljiv, ali to je zasluga Rome! Pa oni su svojom savršenom taktikom zaustavili Lea, oni mu nisu dopustili da se vidi i da napravi nešto veliko na Olimpicu - kaže Prosinečki.

Senzacija u Rimu! Barcelona je ispala u četvrtfinalu od Rome
Senzacija u Rimu! Barcelona je ispala u četvrtfinalu od Rome

Barcelona je prvi put u povijesti ispala u Europi kad je imala prednost od tri gola razlike.

No, kad se pogledaju dvije utakmice, Roma je zasluženo prošla. I u prvoj je utakmici na Nou Campu oštećena za penal. Bila je to čudesna rimska noć. Barcin pad, treću godinu zaredom je ispala u četvrtfinalu Lige prvaka.

Drzak, bezobrazan i genijalan: Kako je Eusebio rasturio Barcu
Drzak, bezobrazan i genijalan: Kako je Eusebio rasturio Barcu

Iniesta već dugo nije pravi

Lionel Messi u četvrtfinalu nije bio strijelac još od 2013. godine, nije zabio u ovoj fazi natjecanja u posljednjih devet utakmica. No on je samo jedan od mnogih koji su potpuno zakazali na Olimpicu. Podbacio je i legendarni kapetan Andres Iniesta.

- To je velik igrač, ali činjenica je kako već dugo nije pravi. Već se naveliko priča o tome da je njegova era u Barceloni završila - kaže Prosinečki, koji vjeruje kako će Katalonci na ljeto dovesti dva-tri igrača.

- Uvijek su potrebna neka pojačanja. Ne smijemo zaboraviti da je Barcelona masno platila Coutinha, koji nema pravo nastupa u Ligi prvaka. Da je on bio tu u ovim utakmicama, sigurno bi bili puno jači - dodao je Žuti.

Romin najluđi 'tvit' u povijesti: Kad glava padne na tipkovnicu
Romin najluđi 'tvit' u povijesti: Kad glava padne na tipkovnicu

Edin je bio fantastičan

Coutinho nije imao pravo nastupa za Barcelonu u Ligi prvaka jer je u ovom natjecanju u prvom dijelu sezone igrao za Liverpool. Brazilac još može osvojiti naslov europskog prvaka iako je Barca ispala.

Ako “redsi” odu do kraja, Coutinho ima pravo na medalju.

I dok Katalonci tuguju, Rimljani slave svojeg heroja Edina Džeku. Kakvu je samo sjajnu partiju napadač iz BiH odigrao na kultnom Olimpicu. Prvi gol i izboren penal za drugi.

- Tu nema nikakve dvojbe, Džeko je apsolutno najzaslužniji za Romin prolazak. Nikad nije bila sporna njegova igračka klasa, sad ju je do kraja pokazao. Bio je fantastičan - nahvalio je svojeg najboljeg igrača iz reprezentacije Prosinečki.

- Čuli smo se porukama nakon utakmice, čestitao sam mu na svemu, neka slavi - završio je Robi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi