Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
54 komentara

Dilettu korona počinje sve više brinuti: 'Sama sam kod kuće...'

Od jutra do mraka samo slušam sirene hitne pomoći, strašno sam zabrinuta. Osobno nemam simptoma i nisam se testirala, kaže sve zabrinutija talijanska novinarka Diletta Leotta koja je ostala sama u Milanu

Foto: Instagram
54 komentara

Korona virus ne jenjava u Italiji, štoviše, broj zaraženih se samo multiplicira, povratak života u normalu još nije na vidiku. Ljudi su u vlastitim domovima, smiju izaći samo u rijetkim prilikama i s dobrim razlozima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog svega mnogi ni ne mogu obavljati svoj posao ili barem na način na koji su navikli. Među njima je i Diletta Leotta, novinarka, voditeljica i velika poznavateljica talijanskog nogometa. 

- Svi trebamo misliti na sigurnost. Proći ćemo kroz ovo ako svatko odigra svoju ulogu. Ovo je poput nogometa, uspjeh će doći ako svi rade u službi momčadi - započela je zanosna Sicilijanka za SunSport.

- Od jutra do mraka samo slušam sirene hitne pomoći, strašno sam zabrinuta. Osobno nemam simptoma i nisam se testirala. Trenutno sam sama kod kuće u Milanu i premda se nadam da će se sve brzo riješiti, mislim da neće.

Diletta je posebno zabrinuta za svoje roditelje.

- Oni žive u Cataniji i svaki dan sam s njima u kontaktu. A kako bih si još skratila vrijeme, puno treniram unutar svoja četiri zida, čitam knjige, gledam filmove i kuham, posebno volim peći kolače. Posebno mi je omiljena torta od mandarine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MilanoNeverStops 💪🏼♥️

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Također, nije bez profesionalnog posla unatoč ovakvim izvanrednim uvjetima.

- Na DAZN-u smo razvili novi format DAZN Calling. Tim putem razgovaram sa sportašima i nastojim prenijeti pozitivu svim ljudima. Volim nogomet i nedostaje mi puno, no ljudski su životi važniji od ičega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dieta pre Festival 🤣🍟🥪

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Questa sera cucino #iorestoacasa

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milano da bere... e da mangiare ♥️😋🇮🇹

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunedì, Smart working 🤓 #iorestoacasa

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Naši partneri pišu
Message