Obavijesti

Sport

Komentari 2

Dillashaw najavio nezapamćen pothvat: Želim uzeti tri pojasa

Dillashaw najavio nezapamćen pothvat: Želim uzeti tri pojasa
1

TJ Dillashaw odlučio je spustiti se u nižu kategoriju i napasti pojas muha kategorije. Prepreka će mu biti Henry Cejudo, a Dillashaw sam sebe smatra velikim favoritom u toj borbi

VIDEO

Želim biti poznat kao skupljač pojaseva, ispalio je TJ Dillashaw, prvak bantam kategorije.

Dillashawa u subotu čeka okršaj protiv sjajnog Henryja Cejuda koji drži pojas u muha kategoriji. Amerikanac je protiv Cejuda apsolutni favorit, a to potvrđuju i kladionice koje na pobjedu TJ-a daju koeficijent 1,50.

Pokretanje videa...

Dillashaw 00:54

- Mislim da svi znaju koliko jako želim taj drugi pojas i koliko naporno radim za njega. Posvećen sam ovom sportu i ovisan sam o tome da postanem još bolji. Uzbuđen sam oko prilike da pokažem dodatni napredak. Nije važno tko si, gdje se boriš i koje su tvoje najveće kvalitete, biti ću bolji od tebe - rekao je TJ Dillashaw u najavi borbe, a prenosi FightSite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

TJ Dillashaw se povodi primjerom Daniela Cormiera koji je također uzeo titulu u dvije kategorije, a on najavljuje još grandiozniji pothvat.

- Kada sam se odlučio spustiti u muha kategoriju, morao sam napraviti neke promjene. Nisam u početku znao što trebam raditi i morao sam na kraju uložiti puno truda. Drago mi je što na kraju imam priliku pokazati da ja to mogu. Ne samo spustiti se dolje, nego i otići u višu kategorije. Jednostavno želim pokupiti sve te pojaseve - kazao je Dillashaw samouvjereno pa dodao:

- Cejudo me prozvao nakon borbe i ja sam to prihvatio jer nikada ne bježim od izazova. On je zlatni olimpijac i zna se boriti, no nije toliko raznovrstan kao ja. Ja sam bolji MMA borac od njega. Najbolji sam na svijetu do 61.5 kilograma, a sada ću biti i u 57 kilograma. Pobijediti ću ga i to ću učiniti na spektakularan način - završio je Dillashaw.

Ako pobijedi, Dillashaw će napasti Maxa Hollowaya koji drži pojas u perolakoj kategoriji. Ako uspije objediniti pojaseve u tri kategorije bit će prvi u povijesti kojem je to pošlo za rukom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi