Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Dina otplivala dionicu od Solina do Splita u humanitarne svrhe

DINA ZA 'MIR' Iako plivam na dan zaštitnika Splita, sv. Duje, maraton nosi naziv “Dina za Mir” jer je posvećen centru za rehabilitaciju djece i odraslih Mir u Rudinama, rekla je splitska plivačica Dina Levačić

Dina Levacic
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
2 komentara

Splićanka Dina Levačić, jedina Hrvatica koja je preplivala La Manche, danas je u humanitarne svrhe plivala od Gospina otoka u Solinu do splitske Rive. 

- Iako plivam na dan zaštitnika Splita, sv. Duje, maraton nosi naziv “Dina za Mir” jer je posvećen centru za rehabilitaciju djece i odraslih Mir u Rudinama - napisala je Dina u tekstu za 24sata u kojem je najavila svoj pothvat.

- Na početku će biti malo izazovan jer je rijeka Jadro čak i na ušću jako hladna, samo je 14 stupnjeva, i to će me pratiti nekakvih kilometar, kilometar i pol, sve do otočića Barbarinca, gdje je more već toplije, oko 20 stupnjeva, što je za mene idealno - napisala je.

Splićanki je ovo bila generalka za put na Havaje gdje će pokušati preplivati treći od sedam najvećih svjetskih maratona.

Ovo je trenutak u kojem je stigla do splitske rive.

POGLEDAJTE VIDEO

Maratonka Dina za “Mir”! Splićanka Dina Levačić isplivala je svoj prvi maraton ove sezone, 14 kilometara od Solina do splitske Rive. Maraton ima humanitarni karakter, Dina pliva za Centar Mir, a sve kao priprema za treći od sedam najvećih svjetskih maratona... Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u 7. svibnja 2018

Tema: Sport fanatik

Message