Obavijesti

Sport

Komentari 46

Dinamo dobio Cicin Sepahan, prekrasan gol Alena Halilovića

Dinamo dobio Cicin Sepahan, prekrasan gol Alena Halilovića
1

Nakon sat vremena igre ušao je Halilović koji je pet minuta prije kraja zabio krasan gol. Primio je loptu na centru, sjurio se te s ruba 16-erca poslao loptu u sami kut

VIDEO

Dinamo je odigrao treću prijateljsku utakmicu u Sloveniji, zatvorenu za gledatelje, a nova 'žrtva' je četverostruki iranski prvak Sepahan (u sastavu ima šest reprezentativca) kojeg vodi Cico Kranjčar. 'Modri' su pobijedili 2-0 golovima Šime Vrsaljka i Alena Halilovića, a debitirao je i alžirski napadač El Soudani koji je odigrao 47 minuta.

- Bilo mi je bitno da izgledamo kao momčad jer u ovoj fazi priprema je teško očekivati protočnost u igri i mali broj pogrešaka. Držali smo formaciju, bili kompaktni i stvorili dosta šansi, tako da je dojam jako dobar - rekao je trener Jurčić.

Iranci su na cijeloj utakmici imali jednu dobru priliku i to Đalović, bivši napadač Zagreba i Rijeke. Upravo je on tražio i penal nakon kontakta s Vrsaljkom.

U 36. minuti zabio je igrač utakmice Vrsaljko, glavom nakon kornera kojeg je izveo Sammir. Prije gola treba spomenuti efektan pokušaj Fernandesa. Vrsaljko je nabacio, lopta se odbila u zrak, a Čileanac je škaricama pucao s ruba kaznenog prostora no golman je obranio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Početkom 2. poluvremena je Rukavina probio bok, ali je 'zicera' s nekoliko metara promašio Kramarić.

Nakon sat vremena igre je Kruno Jurčić, sad već po tradiciji, ponovno napravio veću rotaciju, zamijenio je pet igrača. Ušao je i Halilović koji je pet minuta prije kraja zabio krasan gol.

Primio je loptu na centru na desnoj strani, sjurio se u sredinu, pritom nanizao trojicu te s ruba 16-erca poslao loptu u sami kut mreže. Napravio je pri proslavi lijepu gestu, gol je posvetio velikom prijatelju Zvonku Pamiću.

- Naravno da mi je drago zbog gola, no najvažnije je da mi sve bolje igramo i dižemo se u formi - rekao je Alen.

Početna postava: 

Migliore, Vrsaljko, Addy, Šimunić, Ibanez - Ademi, Husejinović, Sammir, Fernandes - Kramarić, Soudani

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu