Obavijesti

Sport

Komentari 44

Dinamo je 'nestao' s travnjaka u drugom dijelu, prvaku nije pomogao niti čudesni Livaković

Dinamo je 'nestao' s travnjaka u drugom dijelu, prvaku nije pomogao niti čudesni Livaković
1

Grbić je briljirao u prvome, a Livaković u drugom dijelu. Kakve dvije čudesne obrane prvoga golmana Hrvatske. Jedna glavom, a druga rukom u situaciji jedan na jedan. Golmani su doista bili čudesni.

VIDEO

Još jedna utakmica bez navijača, ali u loži Kranjčevićeve okupilo se puno bivših nogometaša, poznatih lica. Bio je tu i Robert Kovač, koji se na poluvremenu zadržao u razgovoru s Ivanom Cvjetkovićem, menadžerom Brune Petkovića, u čijem je društvu gledao utakmicu. Prvog napadača Dinama nije bilo na travnjaku zbog žutih kartona.

Sredinom prvog poluvremena pojavilo se i sedam BBB-a. Jednom su povikali Dinamo Zagreb, odmah je došla policija i oni su otišli sa zida na kojemu su stajali. 

Pokretanje videa...

Lokomotiva 00:15

Dinamo je protiv Lokomotive bio jako dobar u prvih 45 minuta, a 0-0 je bilo samo zahvaljujući Ivi Grbiću, golmanu Lokomotive, koji je sjajno branio. Kulenović i Ademi nisu zabili velike prilike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Grbić je briljirao u prvome, a Livaković u drugom dijelu. Kakve dvije čudesne obrane prvoga golmana Hrvatske. Jedna glavom, a druga rukom u situaciji jedan na jedan. Golmani su doista bili čudesni, zbog toga i je nakon sat vremena bilo 0-0. Livi je fantastičnu obranu imao i pet minuta prije kraja. Pokazao je klasu na stadionu na kojemu je nekad branio za Zagreb. No, ni Livaković nije mogao ništa kod penala za Lokomotivu. Tolić je u 90. minuti zabio za 1-0. Sudac Strukan gledao je VAR, odlučio je pokazati na bijelu točku. Igor Jovićević sugerirao mu je da je prije penala za Lokomotivu bio prekršaj na igraču Dinama, ali Strukan se nije obazirao.

Dinamo se jako mučio u nastavku, nije to bila niti sjena momčadi iz prvoga poluvremena. U obrani Dinama Emir Dilaver nije imao svoj dan, ali jako se dopao Joško Gvardiol. Lokomotiva je u nastavku potpuno nadigrala prvaka. Trebao je Dinamo voditi 2 ili čak tri razlike nakon prvoga dijela, ali u nastavku to nije bilo dobro. 

Potpuno je zakazala momčad Igora Jovićevića u nastavku utakmice. Goran Tomić je i treći put u svojoj trenerskoj karijeri pobijedio Dinamo. Dva puta 2018. godine, treneri su bili Mario Cvitanović i Nikola Jurčević, a sad je srušio i Jovićevića s kojim se srdačno izgrlio prije utakmice. 

Igor Jovićević je dobro krenuo, Dinamo je lako slavio u Varaždinu, ali je već u drugoj službenoj utakmici na klupi "modrih" izgubio. Imat će što za reći svojim igračima idućih dana. Drugo poluvrijeme je bilo baš očajno. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...