Obavijesti

Sport

Komentari 27

'Istra je dobro prošla, Dinamo je trebao imati još jedan penal'

'Istra je dobro prošla, Dinamo je trebao imati još jedan penal'
1

Dinamo je ušao s puno egoizma u utakmicu. Istra je došla tvrdo i dobro organizirano i s jasnom vizijom, prokomentirao je Cvitanović pobjedu Dinama 1-0 protiv Istre na Maksimiru

VIDEO

Utakmica je opravdala derbi kola, 17 tisuća ljudi, a moj dojam je da je bilo i više. Jako dobra predstava Hajduka, rekao je Igor Cvitanović u HRT-ovom Stadionu. 

Hajduk je na Poljudu u prvoj utakmici nakon četiri mjeseca pred navijačima svladao Lokomotivu 2-1, a ono što oduševljava je mnoštvo mladih igrača koji su se našli u prvih 11 dvaju momčadi. Pa i dvojica od tri strijelca na utakmici imaju 23 godine ili manje!

- Mladi igraču trebaju dobiti priliku, vidimo da ih ima. Kod Hajduka je vidljiva je razlika u sistemu igre u odnosu na prvi dio sezone, mislim da je ova postava po mjeri Mije Caktaša. On je možda i najopasniji igrač Hajduka u ovom trenutku - rekao je Cvitanović, a sudački stručnjak Mario Strahonja je prokomentirao suđenje te spornu situaciju u kojoj se činilo da je lopta prešla gol-liniju kada ju je vratar Lokomotive Grbić obranio.

Rijeka skrivila penal, Dinamu nije dosuđen

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sudac je dobar. Nije smetao. Suci su bili u pravu, u 28. minuti lopta nije prešla crtu. Ono što sucima daje kredibilitet je to da je pomoćni sudac bio u liniji pa su sigurno oni znali što rade.

Potom je Strahonja prokomentirao suđenje na utakmici Rijeke i zaprešićkog Intera, u kojemu je Bišćanova momčad slavila 3-0:

- Sudac je pogriješio. Ovo je kazneni udarac, a ne faul na vrataru - prokomentirao je Strahonja situaciju u 37. minuti na utakmici pri rezultatu 0-0 u kojem je riječki vratar Sluga faulirao protivnika, a onda se dotakao i zaleđa, bile su tri sporne situacije:

- Pomoćni sudac je u osam minuta imao stvarno tri teške situacije, no bio je dobro postavljen i nije pogriješio - objasnio je Strahonja koji je ustvrdio da je pomoćni sudac svoj posao odradio - bez greške.

- Dinamo je ušao s puno egoizma u utakmicu. Istra je došla tvrdo i dobro organizirano i s jasnom vizijom - prokomentirao je Cvitanović pobjedu Dinama 1-0 protiv Istre na Maksimiru, a bivši dinamovac smatra i kako su plavima misli već na utakmici s Viktorijom.

- Ovo je kazneni udarac. Obrambeni igrač radi rotaciju i podlaktica mu se odvaja od tijela i onda ona dira loptu i to čini to kaznenim udarcem - rekao je Strahonja o igranju rukom u 85. minuti igrača Istre koje - nije dosuđeno, a ista se situacija dogodila i u 16. minuti:

- Obje situacije su jedanaesterci - zaključio je HRT-ov stručnjak.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića