Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dinamo: Mamić(i) se nalaze u sukobu interesa

Dinamo: Mamić(i) se nalaze u sukobu interesa
1

Veliki transferi, a mali rezultati, razjarili su puk, pa je napokon pučki pravobranitelj zatražio da ispitaju zakonitost rada u Dinamu

VIDEO

Otkako je prije više od godinu dana stupio na snagu Zakon o sportu, mediji neprestano trube o očiglednom sukobu interesa Dinamova dopredsjednika Zdravka Mamića. Uzurpiravši si sve ovlasti i prava u klubu, koji je javno sportsko dobro, koje velikim dijelom financiraju porezni obveznici, Mamić je, koristeći javnu infrastrukturu, od vašeg i našeg Dinama, tzv. udruge građana, napravio privatni poligon za svoj veliki biznis. I trguje Mamić, trguje netremice, uz pomoć brata Zorana, sportskog direktora Dinama, te uz pomoć sina Marija, vlasnika Fifine menadžerske licencije za trgovinu igračima i formalnog direktora menadžerske agencije Mamićevih. U ime tobožnje ljubavi spram Dinama trguje za naš račun i svoj džep. Veliki transferi, a mali rezultati, sve više sive ekonomije, a sve manje sporta razjarilo je puk, pa je reagirao i pučki pravobranitelj Jurica Malčić. Iskazujući sumnju da Mamić djeluje protivno slovu zakona, zamolio je ministra Dragana Primorca da provjeri zakonitost rada djelatnika u Dinamu i o tome izvijesti njega i javnost. GRADSKI DERBI BEZ SAMMIRA I KOCHA Golman Georg Koch dobio je udarac u mišić na utakmici protiv Werdera i Branko Ivanković će ga poštedjeti. Nijemac neće igrati gradski derbi u Kranjčevićevoj protiv Ćirina Zagreba. Zbog umora vrlo vjerojatno u sastavu neće biti ni Sammir. U Zagrebu nema Lovreka, Labudovića, Mikulića i Ivankovića. (nn) TADIĆA NEMA NITI MEĐU KANDIDATIMA Nešto se čudno događa s Josipom Tadićem, koji uopće ne konkurira za sastav iako nema ozlijeđenog Tome Šokote. - Njegova je nesreća što na poziciji napadača ima veliku konkurenciju - neuvjerljivo je objasnio situaciju Branko Ivanković. Utakmicu protiv Werdera također je odgledao s tribine. (nn) >> DOBRA VIJEST: I kad se ozlijedi prvi golman Georg Koch, Dinamo ima dobru alternativu. Filip Lončarić u Osijeku je branio vrlo dobro, nema razloga da mu ne vjeruju i u gradskom derbiju. >> LOŠA VIJEST: Nakon poraza od Werdera i eliminacije iz Lige prvaka igračima Dinama stigao je novi psihološki šok. U “borbi” za Ligu Uefe “modri” su izvukli ugledni i jaki Ajax.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani