Obavijesti

Sport

Komentari 88

Dinamo na korak do playoffa! Evo cijena za uzvrat s Bugarima

Dinamo na korak do playoffa! Evo cijena za uzvrat s Bugarima

Završila je tek jedna dionica i u drugoj će hrvatski prvak tražiti podršku navijača. Rezultat je tu, kao i prednost iz prve utakmice, ali trebat će potvrditi kvalitetu na Maksimiru

Bugarski prvak Ludogorec imao je više od igre u Razgradu, no Dinamo je odigrao onako talijanski, na rezultat, pa u uzvrat 3. pretkola Lige prvaka na Maksimir stiže s fantastičnih 2-1 iz prvog susreta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Izabranici Ante Čačića odigrali su hrabru i mušku utakmicu u Bugarskoj i premda je visjelo u posljednjim trenucima, hrvatski prvak je uspio odoljeti napadima hitronogih Bugara i stvoriti situaciju u kojoj je na korak do plasmana u playoff Lige prvaka.

Razgrad: Slavlje igrača GNK Dinamo nakon pobjede Ludogoretsa a 2:1

Naravno, završila je tek jedna dionica i u drugoj će možda biti i zahtjevnije. Jer Ludogorec će morati jurnuti prema naprijed i uhvatiti zaostatak iz Razgrada dok će Dinamo morati iskoristiti prednost domaćeg terena, svoju kvalitetu, potvrditi pobjedu iz prvog susreta i odraditi posao do kraja.

Dinamo je jedva prošao Škupi pa protiv prvaka Bugarske ipak potvrdio europski renome i na Maksimiru će trebati podršku navijača. A poznato je i koliko će koštati ulaznice za ogled.

Navijači na tribinama prate utakmicu između Dinama i Istre

Cijene pojedinačnih ulaznica za utakmicu Dinamo - Ludogorec:

  • Tribina sjever dolje 60kn
  • Tiribna sjever gore 60kn
  • Tribina zapad gore 80kn
  • Tribina zapad dolje 100kn

Istočna tribina nije u funkciji dok je južna namijenjena gostujujućim navijačima. Susret je na rasporedu u utorak u 20 sati.