Obavijesti

Sport

Komentari 39

Dinamo nastavlja bitku za LP: Gdje gledati susret s Omonijom

Dinamo nastavlja bitku za LP: Gdje gledati susret s Omonijom

Dinamo večeras od 20 sati na Maksimiru igra prvi susret drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije. 'Modri' su veliki favoriti, no to će morati potvrditi na travnjaku protiv čvrstog protivnika

VIDEO

Poraz od Slaven Belupa (2-0) u prvom kolu HNL-a itekako je uzdrmao hrvatskog prvaka. Nakon ne baš bajne igre protiv Valura i prolaska u daljnju fazu Lige prvaka, Dinamu je trebala jedna dobra partija za podizanje samopouzdanja uoči drugog pretkola protiv Omonije, no igrači Damira Krznara su od Koprivničana dobili bolan šamar odmah na početku sezone.

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO

Koliko on boli i hoće li ostaviti posljedice na igračima Dinama, doznat ćemo večeras od 20 sati kada na Maksimir stiže ciparska Omonia.

Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur

Momčad je to koja zaslužuje respekt, a njihova tržišna vrijednost iznosi 13,4 milijuna eura  što je oko 10 puta jeftinije od Dinamova rostera (137.4 milijuna eura). Naslov ciparskog prvaka osvojili su 21. put u povijest te iza sebe ima 14 nacionalnih kupova i 16 osvojenih Superkupova. 

No, bez obzira na to, hrvatski prvak je favorit i od toga ne treba bježati. Koeficijent na Dinamo je 1.35, a na ciparsku momčad 8. Svjestan je toga trener Dinama Damir Krznar, ali i trener Omonije Henning Berg.

- Iznimno zahtjevan protivnik koji je satkan od vrlo iskusnih igrača, trenera koji apsolutno zna igrati na rezultat. Očekujem tešku, rovovsku bitku. Ali uloga favorita i dalje je na nama. Postavit ćemo se autoritativno, kao favoriti, i pokušati naći prolaz u sljedeću rundu. Momčad koja zna igrati na rezultat. Očekujem Omoniju koja će na momente čekati i nas, navlačiti nas, pokušati iskoristiti kontranapad, ali pokušat će i napasti ako osjete kuražu i stabilnost. Barem je to tako bilo kroz sve utakmice koje smo gledali i skautirali. Omonia je zaista dobar, respektabilan protivnik. Mi smo bolji, ali naravno, moramo to potvrditi na terenu - rekao je Damir Krznar. 

Na Maksimir bi danas trebala istrčati ista momčad kao i prije tjedan dana protiv Valura, no samo će se ovaj put na golu naći Dominik Livaković.

Dinamo više nema pravo na kiks, pogotovo u Europi. Omonia je čvrsta i ratnička momčad koju je teško probiti, no svima je jasno da je hrvatski prvak puno kvalitetniji i moćniji te bi danas sve osim pobjede domaće momčadi bilo velike iznenađenje.

Nadajmo se da na Maksimiru večeras neće biti nikakvih iznenađenja, a to bi značilo kako će Dinamo s prednošću otputovati na uzvratni susret u Cipar.

Hoće li tako biti, doznat ćemo od 20 sati. Prijenos je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i YouTubeu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram