Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Dinamo: Navijači prekinuli trening i vrijeđali igrače!

Trening Ivankovićeve momčadi prekinulo je 30-ak bijesnih navijača, koji su desetak minuta vrijeđali "nedovoljno borbene" Dinamove nogometaše

Slavko Midžor
Foto: Slavko Midžor
14 komentara

Navijači su upali na trening, prekinuli ga, izdvojili golmana Georga Kocha, pa ostatku igrača oštro verbalno zaprijetili. Tridesetak pripadnika BBB-a na treningu se zadržalo desetak minuta, nakon čega je Ivanković nastavio normalno raditi s igračima.
Navodno je razlog ovom potezu Bad Blue Boysa katastrofalni poraz u Koprivnici od Slaven Belupa (2-5) u subotu. Navijači su igračima predbacili nedovoljnu borbenost i želju.
- Mandžukić na izlazu s terena u Koprivnici navijačima dobacuje “pušite k...”. To se ne može događati! To možeš raditi u svom selu, ali u ovom klubu ne možeš! Ima da se borite za ovaj sveti dres i da se ponašate kako treba. Luka, ti bi morao dečke spustiti na zemlju kao kapetan - rekao je jedan od navijača.
Među onima koji su morali saslušati bijesne navijače ipak je bio i Luka Modrić, koji u Koprivnici nije igrao, a tijekom cijele sezone igra jako dobro ili odlično. Kako se čini, navijači su 'amnestirali' jedino 35-godišnjeg Kocha, čijim su angažmanom očito zadovoljni. Slijedio je i dodatak...
- Zapamtite da sve ove manekenkice koje skupljate po raznim partyima nisu vaša obitelj. Možda vam to sad može čudno zvučati, ali mi smo vaša jedina obitelj. Jedino mi vas pratimo na svakoj utakmici i ostajemo navijati za vas i sat vremena nakon što utakmica završi. Dajte se napokon počnite normalno ponašati i borite se za ovaj dres. Ako može Modrić uklizavati pred našim šesnaestercem, što vas ostale onda spriječava da to činite!? 
Ipak, najzanimljivija izjava dana 'dogodila' se nakon što je trening završio. Autor je Ado Kožul, član Dinamove Uprave zadužen za odnose s medijima.
- Gledajte, to je normalno u svim europskim klubovima - na opće čuđenje je 'ispalio' Kožul.
Srećom po Dinamo, odgođena je utakmica koju su protiv 'krivaca' za cijeli slučaj, nogometaša Slaven Belupa, trebali igrati u četvrtak.

Naši partneri pišu
Message