Obavijesti

Sport

Komentari 167

Dinamo ne može pratiti Rijeku, Sammir ima sedam kila viška...

Dinamo ne može pratiti Rijeku, Sammir ima sedam kila viška...
1

Ništa novo kod Dinama. Spor protok lopte, jako malo šansi, veznjaci ne dolaze u završnicu... Pa Andrijašević je efikasniji od cijelog Dinamovog veznog reda, kaže Jeličić u emisiji Stadion na HTV-u

VIDEO

Rijeka je u sjajnoj utakmici u Gradskom vrtu slavila 3-2 protiv Osijeka te sačuvala šest bodova prednosti ispred Dinama. 'Modri' su jedva dobili Belupo u blijedoj predstavi na Maksimiru, a Hajduk je spašavao živu glavu protiv Splita.

- Svaka čast za utakmicu Osijeka i Rijeke. Europska dinamika utakmice, neizvjesnost, preokreti. Čestitke igračima - rekao je Joško Jeličić u HTV-ovoj emisiji Stadion.

'Ako želite biti nogometaš, pogledajte Franka'

Franko Andrijašević vodio je Rijeku do tri boda. Zabio je sjajni Franko dva komada, prvi za 2-2, a drugi za pobjedu. Za one koji su zaboravili, radi se o igraču kojeg je Dinamo kupio od Hajduka pa ga poslao u filijalu Lokomotivu.

Rijeka je napravila sjajan posao kad ga je dovela jer Franko je u ovom trenutku jedan od najkompletnijih veznjaka lige. Doslovno vodi Rijeku prema naslovu.

- Dosadan sam već samom sebi koliko pričam o Andrijaševiću. Ponovno je pokazao zašto se toliko priča o njemu. Ovo je bila najkorisnija predstava jednog igrača u ovoj sezoni. Dečki, ako želite postati nogometaši, pogledajte ovaj nastup. Neka vam Franko bude primjer. Igra bez lopte, pritišće, završava akcije... Nevjerojatno inteligentan igrač - dodao je Jeličić u emisiji Stadion.

Dinamo je ostao šest bodova iza Rijeke.

- Predugo sam u nogometu da ne bih znao kako do kraja prvenstva još ima 45 bodova. Rijeka mora ići korak po korak, utakmicu po utakmicu, ali na ovom nivou niti jedna naša momčad ne može ih pratiti - kaže Jeličić.

 

Slažete li se s Joškom?
Da, Rijeka će biti prvak
NE, Dinamo će stići Rijeku
quotes to know
 
 
 
 
 
 

Kod Dinama ništa novo, Sammir ima pet do sedam kila viška

Dinamo je odigrao blijedu utakmicu protiv Slaven Belupa kojeg je slomio tek iz penala. 'Modri' ne izgledaju kao momčad koja može ugroziti Rijeku.

- Ništa novo kod Dinama. Spor protok lopte, jako malo šansi, veznjaci ne dolaze u završnicu... Pa Andrijašević je efikasniji od cijelog Dinamovog veznog reda! Sammir? Prema mojoj procjeni ima nekih pet do sedam kila viška. Ne čini mi se da će tako skoro doći u formu - kaže Jeličić.

dinamo-belupo

Hajduk je također bio blijed. Samo 1-1 protiv Splita.

- Split je bio bolji dok nije fizički pao. Ugodno me iznenadio za razliku od Hajduka. Nije mi jasno da Tudor kod Carrilla igra iza napadača - dodaje Joško.

Beusan: Ne razumijem suca koji je digao zastavicu

Opet se priča o sucima u HNL-u. Iako nije bilo težih pogrešaka ovog vikenda, Slaven Belupo oštećen je protiv Dinama. U dvije situacije suci su dizali zastavice Slavenovim igračima, iako nije bilo ofsajda. 

- Stvarno ne znam čemu ovo. Pa igrač Slavena je barem dva metra ispred posljednjeg u obrani. Ne razumijem ovu pogrešku. Ovo je sigurno najveća greška pomoćnika u ovom prvenstvu - komentirao je Beusan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe