Obavijesti

Sport

Komentari 12

Dinamo otvorio novi Fan shop: Došao je i izbornik Zlatko Dalić

Dinamo otvorio novi Fan shop: Došao je i izbornik Zlatko Dalić
1

Hrvatski prvak u petak je u Jurišićevoj otvorio Fan Shop izložbenog prostora od oko 100 kvadrata. Otvorenju su prisustvovali Nenad Bjelica, igrači, stožer i uprava, a došao je i Zlatko Dalić

VIDEO

Ove godine porasla je prodaja Dinamovih rekvizita. Naravno, glavni razlog tome sjajni su nastupi u Europi, ali i prvenstvu koje su 'modri' već osvojili, a dogurali su i do finala Kupa gdje ih čeka Rijeka.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Zagreb: Otvoren novi Dinamov Fan shop Zagreb: Otvoren novi Dinamov Fan shop Zagreb: Otvoren novi Dinamov Fan shop
26
| Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dinamo je zbog velike potražnje otvorio još jedan veliki Fan shop u Jurišićevoj ulici u centru Zagreba. Veliko zdanje od oko 100 kvadrata (samo izložbenog prostora) u funkciji će biti od sutra kada i službeno kreće s prodajom rekvizita i sportske opreme s brandom Dinama, Svi zainteresirani navijači moći će u subotu doći u Jurišićevu od 11 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na otvorenju velikog Fan shopa bili su trener Nenad Bjelica, cijeli stručni stožer, došli su i svi igrači, a stigle su i neke legende kluba (Marko Mlinarić, Etto, Jerko Leko...). Ovaj događaj svojim su dolaskom uveličali i izbornik Zlatko Dalić te bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević koji je veliki dio trenerske karijere proveo upravo u zagrebačkom Dinamu.

Miroslav Ćiro Blažević zadržao se u ugodnom razgovoru s francuskim stoperom Kevinom Theophileom-Catherineom, ali i švicarskim napadačem Mariom Gavranovićem.

- Zadovoljstvo mi vas je pozdraviti u ime Dinama na svečanom otvoranju novog Fan shopa. Ove godine ostvaren je plan generacija, a to je plasman u europsko proljeće. Sada nam stiže i treća zvijezda iznad grba na dresu, a sve to je plod našeg dugogodišnjeg rada. Za sve su zaslužni naši igrači na čelu s trenerom Nenadom Bjelicom, kao i naši navijači koji su nas nosili u plavo proljeće - poručila je u svom obraćanju nova predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras, pa nastavila:

- Kako je predsjednik kluba Mirko Barišić jednom izjavio, Dinamo je nadahnuće i vječiti uzor. Hvala vam svima što ste nam se odazvali u ovako velikom broju, a nadamo se kako će vam se svidjeti naša ponuda u ovom Fan shopu.

Novi Fan shop zajedničkim su snagama otvorili (prerezali vrpcu) simpatična Vlatka Peras, predsjednik kluba Mirko Barišić i kapetan Dinama Arijan Ademi...

- Htjeli smo napraviti jedan odličan Fan shop u centru Zagreba, a sada znamo da smo u tome uspjeli. Tako nam tvrde mediji, igrači, ali i svi okupljeni na svečanosti otvaranja. Ovo je atraktivan prostor u centru grada, a sada sam ispunjen osjećajem sreće i ponosa. Danima smo tražili rješenje s arhitektima kako će sve skupa izgledati, a nama je cilj bio napraviti jedan multifunkcionalan prostor, ali da tu bude i multimedijskog sadržaja kako bi svi navijači mogli svjedočiti cjelokupnoj povijesti Dinama. Ovdje imamo više od 200 različitih artikala - rekao je Dinamov direktor marketinga Tomislav Rukavina.

Dinamo je u svom Fan shopu predstavio i Zid slave na kojem su zanimljivi detalji, spoj povijesti i sadašnjosti modroga kluba. Tako se na Zidu slave nalaze Dinamov dres Jerka Leke iz 2001.. godine, kopačke Danija Olma, rukavice Dominika Livakovića u kojima je brabio protiv Benfice, kapetanska traka Arijana Ademija, gramofonska ploča s Dinamovim hitovima iz 1982. godine, replika pehara namijenjenog osvajaču Kupa velesajamskih gradova iz 1967. godine, ali i originalna lopta s prijateljske utakmice Dinama i Celtica iz veljače 1967. godine. A podsjetimo, "modri" su par mjeseci kasnije osvojili Kup velesajamskih gradova, dok je Celtic postao prvak Europe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi