Obavijesti

Sport

Komentari 300

Slavlje Dinama na 'ukletim' Stanovima pokvarila bakljada

Slavlje Dinama na 'ukletim' Stanovima pokvarila bakljada
9

Dinamo je u 5. kolu domaćeg prvenstva stigao do pobjede na Stanovima nakon četiri godine. 'Modri' su slavili 3-1. Susret je prekinut na 15 minuta zbog bakljade

VIDEO

Dinamo je uspio slaviti na Stanovima nakon četiri godine, ali ni to nije proteklo bez drame. Dinamo je prvo poveo, pa ostao s desetoricom nakon isključenja Peke, pa je Zadar malo zaprijetio, onda je susret još prekinula bakljada.

Petnaest se minuta čekala odluka suca Bebeka oko nastavka susreta. Činilo se upitno kako će se dvije momčadi vratiti na teren no nakon vijećanja ipak se odlučilo do kraja odigrati ogled 5. kola domaćeg prvenstva. Dinamo je zamalo za okruglim stolom opet izgubio u Zadru.

Na početku susreta izgledalo je kako, će za Dinamo 'ukleti' Stanovi, konačno 'pasti'. Čop je zatresao mrežu domaćina u 28. minuti susreta. Sjajnom je loptom Sammir presjekao cijeli kazneni prostor Zadra, pronašao suigrača s druge strane koji je prihvatio loptu i onda prebacio golmana Zadra Gluića.

No prije kraja poluvremena zaprijetio je Zadar. Jolić je u 42. minuti zabio za 1-1, ali suci su pokazali na zaleđe i poništili pogodak. Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću Dinama koji je prije isteka 45. uspio ostati s igračem manje. Drugi žuti karton zaradio je Peko i ostavio svoju momčad s desetoricom igrača.

Nastavak je donio više inicijative Zadra koji je uspio i pogoditi vratnicu. Novu priliku za izjednačenje domaćini nisu dobili jer su još jednom navijači Dinama pokazali da ne putuju nigdje bez baklji. U 70. minuti utakmica je prekinuta, a uspjeh Dinama u gostima kod Zadra ponovno doveden u pitanje.

Sudac Bebek pričekao je s odlukom no kada su baklje nastavile padati poslao je sve u svlačionice. Petnaestak se minuta čekala odluka o nastavku susreta prije nego su obje momčadi ponovno izašle na teren.

Tek što je susret krenuo Sammir je pogodio za 2-0 Dinama, u 71. minuti. Dinamovog je Brazilca sjajno proigrao Pokrivač.

Zadar je do kraja susreta tek stigao smanjiti golom Ivančića u 98. minuti.

Pobjeda Dinama na Stanovima potvrđena je u 103. minuti. Ponovno je strijelac bio Sammir, s jedanaest metara, nakon što je Vida srušen na rubu kaznenog prostora.

Dinamo je konačno uspio upisati pobjedu protiv Zadra s kojim su se do sada uvijek mučili, ali učinak 'modrih' ostao je u sjeni još jedne predstave s tribina.

HNL 5. kolo:

Zadar - Dinamo 1-3

Zagreb - Slaven Belupo 1-2

Osijek - Rijeka 1-1

Istra - Inter Zaprešić 3-1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 300
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani