Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dinamo protiv Rijeke sa sedam nogometaša iz druge momčadi

Dinamo protiv Rijeke sa sedam nogometaša iz druge momčadi
3

Moguće je da će netko debitirati, to ćemo odlučiti na zadnjem treningu. Šest-sedam igrača iz druge momčadi bit će u kadru za utakmicu, najavio je subotnji derbi protiv Rijeke trener Dinama Nikola Jurčević

VIDEO

Trener prve momčadi Dinama Nikola Jurčević održao je konferenciju za medije uoči derbija 32. kola Prve HNL protiv Rijeke. 

- Nakon derbija protiv Hajduka, koji smo na sjajan način apsolvirali, okrenuli smo se Rijeci. Očekuje nas još jedan derbi, protiv odlične momčadi. Ne treba trošiti riječi o važnosti utakmice. Naš cilj je da osvojimo naslov prvak i pokušamo što prije matematički osigurati taj veliki cilj. S druge strane, mogu reći da imamo velikih problema oko sastavljanja momčadi zbog nekoliko kartoniranih i ozlijeđenih igrača, ali ne želim razmišljati o igračima koji nedostaju. Uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe i da ćemo doći do pobjede. Želimo pokazati strast, žar i odlučnost da se približimo tituli, to očekujem od igrača - izjavio je glavni strateg Dinama

Dinamo ne može računati na čak devet igrača

Zbog ozljeda su izvan stroja Matel, Lešković, Moro, Olmo i Hodžić, a Rrahmani, Ademi, Doumbia i Fiolić su kartonirani.

- Imamo veliki izbor igrača na nekim prirodnim pozicijama, dok u drugim dijelovima momčadi nemamo tipove igrača za neke uloge. Ali imamo igrače koji se mogu transformirati, prilagoditi i odgovoriti na zahtjeve koje postavimo pred njih - rekao je Jurčević pa dodao:

- Moguće je da će netko debitirati, na zadnjem treningu ću se uvjeriti te ćemo definirati koje igrače imamo na raspolaganju. Šest-sedam igrača iz druge momčadi bit će u kadru za utakmicu. Zbog toga će utakmica biti specifična, ali to su igrači koji su prošli kroz našu nogometnu školu, bitno je da daju svoj maksimum i vjerujem da će završiti sve na jedan dobar način. 

- Potpuno je jasna kompletna matematika do kraja, ali mi razmišljamo samo o idućoj utakmici, o Rijeci. Želimo ostvariti pozitivan rezultat, da se približimo korak do titule. 

Opasnost Rijeke? 

- Opasni su, bila je teška naša utakmica u polufinalu Kupu. Vrlo su kvalitetna i ozbiljna momčad, pokrivena na svim pozicijama. Kao što je bio Hajduk veliki derbi, veliki derbi je i ovaj s Rijekom. "

Mario Gavranović bi ipak mogao biti spreman.

- Njegov nastup je još pod znakom pitanja, ali vjerujem da će biti ok - završio je Jurčević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica