Obavijesti

Sport

Komentari 11

Dinamo prvi gostuje na Apašu: Bjelica neće u rizik s načetima

Dinamo prvi gostuje na Apašu: Bjelica neće u rizik s načetima
1

Slaven je ionako uvijek neugodna momčad, gra dosta tvrdo, ima dobre igrače u ofenzivi i sredini terena tako da nas sigurno očekuje tvrda i teška utakmica, ali vjerujemo da ćemo biti bolji, najavio je Bjelica

VIDEO

Između europskog ispita sa Saburtalom Dinamu u prvenstvenom rasporedu dolazi gostovanje u Koprivnici. Zagrepčane će u subotu (19 sati) testirati Slaven Belupo koji je sezonu otvorio porazom kod Osijeka (0-2). Koprivničani su u prošlosti znali iznenaditi Dinamo na domaćem terenu, pa je s razlogom Nenad Bjelica maksimalno oprezan.

- Nakon povratka iz Gruzije uspjeli smo se dobro oporaviti i spremno dočekujemo utakmicu sa Slaven Belupom koji se dobro pojačao s Ejupijem, Božićem, Parackim, iskusnim prvoligaškim igračima koji sigurno daju dimenziju više. Slaven je ionako uvijek neugodna momčad, gra dosta tvrdo, ima dobre igrače u ofenzivi i sredini terena tako da nas sigurno očekuje tvrda i teška utakmica, ali vjerujemo da ćemo biti bolji, pokazati na terenu da smo jači te se vratiti u Zagreb s tri boda.

Najteži ispit

Bjelica će opet morati mozgati koga poslati na teren. Olmo i Moubandje još uvijek nisu spremni, a nekoliko ih vuče sitne ozljede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Andrić, Moharrami, Dilaver, Theophile-Catherine, najvjerojatnije i Ivo Pinto koji su lakše ozlijeđeni, nećemo s njima riskirati. Zatim nema ni Šunjića koji je otišao za Birmingham, ali ni Zagorac. Ostali su na raspolaganju, spremni, odmorni i vjerujem da ćemo s momčadi koja izađe na teren doći do tri boda.

Slaven, pak, nije mogao imati teži ispit za prvi domaći susret na Apašu.

- Dolazi najbolja domaća momčad. Želimo isprati gorak okus nakon prve utakmice u kojoj nismo dobro izgledali. Jedva čekamo pokazati se u boljem svjetlu nego što je to bilo u Osijeku - najavio je Slavenov pomoćni trener Vedran Purić.

- Očekujem Dinamo u kojemu će priliku dobiti novih sedam-osam igrača. Imaju širok kadar. Pripremamo se na Dinamo koji će od prve minute tražiti pobjedu. Pokušat ćemo doći do formule kako zaustaviti napade te ih ugroziti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener