Sport

Komentari 6

Dinamo u Kopru vodi Ćuk, Zajec na utakmici u Tirani

Dinamo u Kopru vodi Ćuk, Zajec na utakmici u Tirani

Dinamov trener Velimir Zajec procijenio je da nema smisla ići u Koper u utorak te namjerava iz prve ruke proučiti potencijalne suparnike u Tirani

Dinamo će u u uzvratnom susretu protiv Kopra zaigrati bez vodstva Velimira Zajeca. Zeko je procjenio da svojim igračima nije toliko potreban u već unaprijed upisanom prolazu koliko je važno pripremiti se za novog protivnika u trećem pretkolu Lige prvaka. Susret Dinamo Tirane i Šerifa pratiti će izravno s tribinama kako bi na najbolji način mogao prepoznati svu snagu i slabosti dvaju potencijalnih protivnika 'modrih' u sljedećem krugu natjecanja (Šerif ima vodstvo od 3-1 iz prve utakmice).
- Od onih sam trenera koji sve vole vidjeti na licu mjesta. Jer jedno su priče, drugo je kada ti vidiš momčad na travnjaku, raspored, što je najvažnije, kako izvode prekide i kako se transformira igra obrane i napada - rekao je Zajec te je za svojeg zamjenika u Sloveniji postavio Sretena Ćuka (47).
- Naravno da smo zajedno pripremili taktiku igre, a sve to igrači moraju provesti u djelo - vjeruje Zeko u svojeg pomoćnika kojemu će asistirati Marko Mlinarić.

Najčitaniji članci