Obavijesti

Sport

Komentari 88

'Modri' rutinski odradili posao: Krstanovićev hat-trick u Istri

'Modri' rutinski odradili posao: Krstanovićev hat-trick u Istri
8

Dinamo je u šesnaestini finala Kupa Hrvatske slavio u gostima kod Vrsara u Istri s 3-0. Sva tri gola zabio je 'modri' napadač Ivan Krstanović i to u prvih pola sata igre

VIDEO

Tri utakmice "modri" nisu zabili gol, a prije utakmice protiv Hajduka u prvenstvu i kijevskog Dinama u Ligi prvaka smjestila se utakmica u Vrsaru. "Modri" su gostovali u Istri u šesnaestini finala Hrvatskog Kupa. 

Domaći predsjednik obećao je igračima premije u obliku janjetine ako sruše "modre", no to je bilo teško za očekivati. Ivan Krstanović već nakon pola sata zabio je tri komada i praktički riješio utakmicu.

Ante Čačić u Istru je poveo 15 igrača. Nakon što je Domagoj Vida izletio iz autobusa već u Vukovarskoj ulici jer je otvorio pivu, Čačić je poslao automobil po Tonela koji je u Istri zaigrao od prve minute. Inače, Vida je dobio 100.000 eura kazne.

Dinamo je u Vrsaru istrčao s Mitrovićem na golu. U zadnjoj liniji igrali su Vrsaljko, Tonel, Puljić i Pivarić, Calello, Kovačić, Carrasco i Alispahić bili su u veznoj liniji, dok je Čačić u napad gurnuo Ivana Krstanovića i Rukavinu.

Posebno je inspiriran bio Krstanović. Već u 12. minuti zabio je za 1-0. Potom je nakon četiri minute iznudio penal i sam ga zabio, da bi svoj "show" u prvom dijelu zaključio golom u 30. minuti utakmice. U drugom dijelu domaćini su imali nekoliko šansi smanjiti vodstvo "modrih", ali i Dinamo je imao šanse za uvjerljiviju pobjedu. Ipak, ostalo je 3-0.

- Važno da se nitko nije ozlijedio. Imali smo dosta prilika, pogotovo u drugom poluvremenu, koje je golman domaćina obranio. Zadovoljan sam. Moram biti zadovoljan s 3-0. Mislim da je dobar rezultat važniji od toga da ostanemo čitavi. Na teškom terenu je bilo teško kontrolirati loptu. Do utakmice s Hajdukom ima vremena - rekao je Dinamov trener Ante Čačić.

Pogodio je sa stavljanjem Krstanovića u vrh napada. 

- Krstanović je kandidat za utakmicu protiv Hajduka na Maksimiru. Mi sada imamo jedan takozvani engleski tjedan, bez pauze, stalno su utakmice - dodao je Čačić.

Predsjednik Vrsara Tomislav Popović bio je oduševljen predstavom. Obećao je svojim igračima premije u obliku janjetine ako pobijede "modre". Vrsaru je ovo bio prvi susret s Dinamom u svojoj povijesti.

- Rezultat nije bio u prvom planu jer se nije niti očekivalo da bi se tu bilo što moglo napraviti - skroman je Popović. 

Kup, 1/16 finala:

Vrsar - Dinamo 0:3 (Krstanović 12', 16', 30')

Gorica - Inter 3-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka