Obavijesti

Sport

Komentari 92

Dinamo zaradio 2,7 milijuna, igračima premija po 5000 eura

Dinamo zaradio 2,7 milijuna, igračima premija po 5000 eura
1

Već su nagrađeni za sam plasman u skupinu, i to sukladno minutaži u pretkolima. Oni koji su najviše igrali dobit će 100.000 eura bruto. A Dinamo će ove sezone od Uefe dobiti oko 200 milijuna kuna

VIDEO

Osim već ranije propisanih premija za ulazak u Ligu prvaka, Dinamo je odlučio igrače dodatno nagraditi i za rezultat u skupini.

Tako su čelnici kluba nakon ždrijeba dogovorili da će za svaku pobjedu igrači dobiti po 5000 eura, a za remi po 3000 eura.

Pokretanje videa...

00:50

Podsjetimo, već su nagrađeni za sam plasman u skupinu, i to sukladno minutaži u pretkolima. Oni koji su najviše igrali dobit će 100.000 eura bruto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S obzirom da svaka pobjeda u skupini donosi 2,7 milijuna eura, Dinamo je od sinoć bogatiji za taj novac. A ako nastavi s fantastičnom igrom i osvajanjem bodova, čeka ga nevjerojatna zarada.

Dinamo u 1. kolu Lige prvaka ugostio Atalantu

Jer Uefa je za svaku pobjedu u skupini namijenila taj iznos, dok će za osvojeni bod svaku momčad nagraditi sa 900.000 eura. Prolaz u osminu finala vrijedan je 9,5 milijuna eura, četvrtfinale će klubovima osigurati 10,5 milijuna, a polufinale 12 milijuna eura.

Pobjeda od 20 mil. kn! Dinamo zaradom može graditi stadion
Pobjeda od 20 mil. kn! Dinamo zaradom može graditi stadion

Momčadi koje zaigraju u finalu zaraditi će po 15 milijuna eura, a pobjednik Europe će biti bogatiji za 19 milijuna eura, a čeka ga još i 3,5 milijuna eura za nastup u europskom superkupu. Ako ga osvoji, slijedi i dodatna zarada od milijun eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu