Obavijesti

Sport

Komentari 76

Dinamov 'dragulj' odradio prvi seniorski trening s "modrima"

On je veliki talent. Naš biser. Vidi se da drugačije udara loptu, ima ono nešto, rekao je Ante Čačić nakon što je Alen Halilović (16) odradio svoj prvi trening za seniore...

VIDEO

Dinamov veliki talent i buduća nogometna nada, 16-godišnji Alen Halilović, odradio je prvi trening sa seniorskom momčadi Dinama u četvrtak. 

Dinamov wunderkind je jedan od najtalentiranijih igrača svijeta u svom godištu, meta je brojnih europskih klubova, a prije nekoliko mjeseci potpisao je ugovor s Dinamom. 

- Ovo je velika čast i golemi poticaj za dalje. Samo to što sam ušao u svlačionicu i trenirao s prvom momčadi je ostvarenje sna za mene. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje - rekao je mladi Alen Halilović nakon večernjeg treninga.

Ante Čačić odlučio ga je priključiti treninzima prve momčadi i polako ga pripremati za seniorski nogomet. Neće Halilović još dugo igrati za juniore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Alen je veliki talent. Naš biser. Vidi se da drugačije udara loptu, ima ono nešto - rekao je Čačić i dodao:

- Nećemo još dugo čekati njegov debi za seniore. Cilj je dovesti ga na najviši nivo kroz treninge i rad s prvom momčadi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...