Obavijesti

Sport

Komentari 18

Dinamova desetka Slovencima, odlične role Andrića i Kadziora

Dinamova desetka Slovencima, odlične role  Andrića i Kadziora
4

Komnen Andrić zabio je četiri gola, te dvaput asistirao, dok je Damien Kadzior zabio prva dva gola, a onda upisao čak četiri asistencije. Još su zabili Marin, Baturina, Majer i Ćuže...

VIDEO

Dinamo je bez većih problema stigao do još jedne pobjede na pripremama u Moravskim Toplicama, ovoga puta "modri" su bili bolji od slovenskog drugoligaša Dekana (10-0). Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu kada su Zagrepčani na krilima raspoloženog dvojca Andrić - Kadzior stigli do sigurnih 3-0, a Dinamo je onda u nastavku natrpao mrežu nedoraslog suparnika.

Hrvatski prvak poveo je u 18. minuti, Andrić je uzeo loptu suparnicima, "lažnjakom" slomio svog braniča, pa odigrao Kadziora koji desnom nogom lakoćom zabija za 1-0. Samo pet minuta kasnije Atiemwen je prošao lijevom stranom, pronašao Andrića koji nesebično loptu ostavlja za Kadziora, a poljski krilni napadač s njom je ušetao u praznu mrežu. Dinamo je do trećeg gola stigao s bijele točke, slovenski vratar prekršajem je zaustavio nalet Marina, a Andrić bio precizan.

Na samom početku drugog dijela "modri" su stigli i do četvrtog gola. Gvardiol je prošao lijevom stranom, udarac Kadziora završio je u bloku, ali je Marin odbijanac pospremio pod gredu. Peti gol na utakmici postigao je Baturina, Kadzior je sada ubacio s lijeve strane, a mladi napadač glavom na drugoj vratnici mirno poentirao. Komnen Andrić do kraja je zabio još tri gola, dok su za kraj zabili Majer i Ćuže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dojmljive predstave danas su pružili Andrić koji je zabio četiri gola, ali upisao i dvije asistencije, te Kadzior. Poljski nogometaš zabio je prva dva gola na utakmici, a onda čak četiri puta asistirao. Utakmicu je na lijevom boku zaključio Gjira, a prvu utakmicu na pripremama odigrao je Majer.

Strijelci: 1:0 - Kadzior (18), 2:0 - Kadzior (23), 3:0 - Andrić (38-11m), 4:0 - Marin (51), 5:0 - Baturina (62), 6:0 - Andrić (72-11m), 7:0 - Andrić (73), 8-0 Andrić (82), 9-0 - Majer (84), 10-0 - Ćuže (89).
Dinamo (4-1-4-1): Horkaš (od 46. Josipović) - Šitum, Lešković, Perić, Gvardiol (od 60. Baturina) - Gjira - Kadzior, Ćuže, Atiemwen (od 46. Đurasek), Marin (od 60. Majer) - Andrić.

Dosadašnje pripremne utakmice:

  • Dinamo - Olimpija 2:1 (Šitum, Ćuže)
  • Dinamo - Cracovia Krakow 0:1
  • Dinamo - Austria Klagenfurt 2:0 (Gavranović, Gvardiol)
  • Dinamo - Dekani 10:0 (Andrić 4, Kadzior 2, Marin, Baturina, Majer, Ćuže)

Preostale pripremne utakmice:

  • 6. srpnja (12.00 sati): Dinamo - Orenburg (Rusija)

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.