Obavijesti

Sport

Komentari 69

Dinamovac izbacio Talijane: Još sam u šoku! Očekujem sjajan doček po povratku u domovinu

Dinamovac izbacio  Talijane: Još sam u šoku! Očekujem sjajan doček po povratku u domovinu
3

Za makedonsku vrstu je do 58. minute igrao kapetan Dinama Arijan Ademi, dok je branič Rijeke Darko Velkovski igrao do 86. minute. Veznjak Hajduka Jani Atanasov nije nastupio

VIDEO

Pobijedili smo na talijanski način protiv Talijana, kazao je izbornik Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski nakon što je njegova momčad pobijedila Italiju sa 1-0 u polufinalu play-offa za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

- Pobijedili smo na talijanski način protiv Italije, golom iz samo dva udarca. Jako sam zadovoljan ovom pobjedom, ponosan sam na ove momke - kazao je makedonski strateg nakon senzacionalne pobjede njegove momčadi.

Italija je dominirala cijeli susret, "Azzurri" su uputili čak 32 udarca, imali su i 16 kornera, no pobjedu je ostvarila makedonska vrsta, a junak susreta postao je Aleksandar Trajkovski pogodivši za 1-0 u drugoj minuti sudačke nadoknade.

World Cup - UEFA Qualifiers - Play-Off Semi Final - Italy v North Macedonia

- Jako sam sretan zbog Trajkovskog. Utakmica je pripremljena na ovaj način, znali smo da je Italija odlična momčad, ali igrali smo kako treba. Znamo svoje snage. Prije utakmice rekao sam dečkima da se zabavljaju i oni su upravo to i učinili.

Sjeverna Makedonija će put u Katar tražiti protiv Portugala koji je u Portu pobijedio Tursku sa 3-1. Finalni susret između Portugala i Sjeverna Makedonije na rasporedu je 29. ožujka u Portu.

World Cup - UEFA Qualifiers - Play-Off Semi Final - Italy v North Macedonia

Makedonci će u Portu biti jači za veznjaka Napolija Elifa Elmasa.

- Elmas će se vratiti za finale i dat će nam dodatnu snagu - poručio je Milevski.

Makedonski kapetan i branič zagrebačkog Dinama Stefan Ristovski poručio je kako je u šoku.

- Još sam u šoku, presretan sam pobjedom i očekujem sjajan doček po povratku u Sjevernu Makedoniju. Možemo li pobijediti Portugal? Da, možemo. Učinit ćemo sve da pobijedimo - poručio je Ristovski koji je odigrao cijeli susret.

World Cup - UEFA Qualifiers - Play-Off Semi Final - Italy v North Macedonia

Za makedonsku vrstu je do 58. minute igrao kapetan Dinama Arijan Ademi, dok je branič Rijeke Darko Velkovski igrao do 86. minute. Veznjak Hajduka Jani Atanasov nije nastupio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu