Obavijesti

Sport

Komentari 286

Dinamo izborio remi: Salzburg ponovo crna mačka za 'modre'

Dinamo izborio remi: Salzburg ponovo crna mačka za 'modre'
11

Dinamo i Salzburg odigrali su 1-1 u Maksimiru u prvoj utakmici četvrtog pretkola Lige prvaka. Poveli su gosti preko Lazara, a Marko Rog izborio je i iskoristio penal za konačan rezultat

VIDEO

Ni peta nije bila sreća. Dinamo je remizirao sa Salzburgom 1-1 u Maksimiru u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka te tako i peti put ostao bez pobjede nad austrijskim sastavom. Za utjehu, prvi put u trećem ogledu u Zagrebu nije izgubio.

Bila je to dosta izjednačena utakmica u kojoj su "modri" većim dijelom bili opasniji protivnik, ali nisu uspjeli konkretizirati tu moć. Dapače, lovili su i neodlučen rezultat koji ih drži u igri za plasman u skupine Lige prvaka uoči uzvrata u Austriji sljedeće srijede.

Uz lijepu podršku više od 15.000 navijača, Dinamo je tražio vodstvo u prvom poluvremenu preko Fernandesa, koji je u 22. minuti pogodio vanjsku stranu mreže, a gosti su odgovorili preko Hintereggera osam minuta potom. Eduardo je bio spreman.

Austrijanci su iskoristili dekoncentraciju u redovima domaćina i poveli malo prije isteka pola sata igre. Wanderson je ubacio s desne strane, a Lazaro pobjegao Stojanoviću i glavom pospremio loptu u mrežu za 0-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije primljeni gol obeshrabrio dinamovce koji su u preostalom vremenu praktički konstantno napadali gol Red Bulla. Ante Ćorić u 65. minuti zamijenio je Antolića koji je dobio zvižduke, a osam minuta poslije glavom je promašio krasnu priliku.

Ipak, samo dvije minute poslije Dinamo je izjednačio. Marko Rog napravio je sve sam - prvo je izborio penal nakon što ga je oborio Bernardo, a u 76. minuti i realizirao penal za izjednačenje. Imali su "modri" nekoliko krasnih prilika doći do pobjede u samoj završnici, ali promjene rezultata više nije bilo. Odluka o putniku u Ligu prvaka past će u Salzburgu.

Liga prvaka, 4. pretkolo, prve utakmice:

  • Dinamo - Red Bull Salzburg 1-1 (Rog 76' (pen) / Lazaro 59')

  • Kopenhagen - APOEL 1-0

  • Steaua Bukurešt - Manchester City 0-5

  • Ajax - Rostov 1-1

  • Young Boys - Borussia Mönchengladbach 1-3

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 286
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi