Obavijesti

Sport

Komentari 3

Dinamovci lakše dišu: Ademi je bolje, ima manje oštećenje...

Dinamovci lakše dišu: Ademi je bolje, ima manje oštećenje...

Ovim putem obavještavamo javnost o tome da su završile dijagnostičke pretrage koje su pokazale manje oštećenje na mišiću desne noge. Klupska medicinska služba započela je s procesom rehabilitacije, objavio je Dinamo

Kada Arijan Ademi zakašlje, cijeli Dinamo dobije prehladu. Kapetan je duša i srce 'modrih', vođa bez kojeg je nezamisliva momčad hrvatskog prvaka, a sinoć je mnoge navijače Dinama zabrinuo kada je s bolnom grimasom na licu poručio treneru Damiru Krznaru: Ne mogu dalje.

Pokretanje videa ...

Kapetan Dinama Arijan Ademi (30) ozlijedio se krajem prvog poluvremena u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije (2-0). Na prvu to nije izgledalo dobro, no na drugu, situacija je puno bolja.

Dinamo i Omonoia sastali se 2. pretkolu Lige prvaka

Dinamo je objavio priopćenje u kojemu je naglasio kako se Ademi danas puno bolje osjeća te kako je već krenuo s rehabilitacijom kako bi se što prije vratio na teren. Kada će to biti, još nije potvrđeno.

- Na temelju velikog interesa medija i nekih neutemeljenih informacija koje su se pojavile u dijelu medija, a odnose se na nagađanje o zdravstvenom stanju kapetana Dinama Arijana Ademija, ovim putem obavještavamo javnost o tome da su završile dijagnostičke pretrage koje su pokazale manje oštećenje na mišiću desne noge. Klupska medicinska služba započela je s procesom rehabilitacije i fizikalne terapije, a ovisno o tijeku tog procesa definirat će se vrijeme povratka našeg kapetana u trenažni proces. Arijan Ademi danas se osjeća puno bolje - objasnili su iz Dinama.

Dinamo i Omonoia sastali se 2. pretkolu Lige prvaka

Nije makedonski reprezentativac dobio nikakav udarac, očito je osjetio zatezanje u butnom mišiću desne noge pa je trener Krznar umjesto njega uveo Josipa Mišića. Ipak, nakon prospavane noći, situacija je puno bolja.

Ademi praktički nije imao odmora nakon završetka prošle sezone. Dok je većina igrača Dinama otišla na odmor, on je s reprezentacijom Makedonije igrao na Europskom prvenstvu. Nakon turnira je uzeo nekoliko dana predaha i potom se priključio treninzima 'modrih' pa zaigrao i protiv Valura u prvom pretkolu. Tijelo je izraubano od silnog napora koji je ostavio velike posljedice na njegovom tijelu pa je mišić oglasio alarm. Na svu sreću, ozljeda nije teže prirode.

Gotovo sigurno će propustiti susret drugog kola HNL-a protiv Hrvatskog Dragovoljca, a teško da će biti spreman za uzvrat u Nikoziji.