Obavijesti

Sport

Komentari 5

Dinamovci spremni za spektakl na Maksimiru: Atalanta, pazi se

Dinamovci spremni za spektakl na Maksimiru: Atalanta, pazi se
15

Pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu, rekao je Bruno Petković na presici kao da će u srijedu zaigrati s nekim s kim svaki dan igraju, kao da se u Maksimiru ne priprema 'plavi pakao'...

Ovu će srijedu Dinamo ugostiti Atalantu u prvom kolu Lige prvaka. Bit će to prva ovosezonska utakmica Lige prvaka za zagrebački klub koji se u ovo natjecanje vratio nakon tri godine i tako svoje navijače oduševio gostima koji će doći na tribine dobrog starog Maksimira. Već za ovu utakmicu u srijedu prodano je više od 30.000 ulaznica, a očekuje se da će i gosti imati oko 3.000 svojih navijača. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dinamo je u utorak navečer odradio i posljednji trening prije susreta s Talijanima, Nenad Bjelica nema prevelikih briga. Siguran je da su Atalantu dobro analizirali, a uz to zadovoljan je i s rosterom za utakmicu. Naime,  u Dinamovoj svlačionici ne bi trebao nedostajati niti jedan igrač, osim Horkaša i Andrića. Uz to je neke, poput španjolske zvijezde Danija Olma, Dinamov strateg štedio upravo za utakmice Lige prvaka. 

Uz njega puno će nade sigurno staviti i u Brunu Petkovića koji je siguran:

- Motiva nam ne nedostaje. Svaki će igrač dati 150 posto od sebe. A što se mene tiče, u Dinamu su mi omogućili sve i zbog toga ćete u srijedu vidjeti drugačijeg, boljeg Brunu Petkovića od onoga koji je igrao u Italiji.

Pokretanje videa ...