Obavijesti

Sport

Komentari 25

Dinamovci otputovali u Trnavu: Idemo s pobjedničkim gardom

Dinamovci otputovali u Trnavu: Idemo s pobjedničkim gardom
3

Dilaver ima slomljeno rebro, Majer i Leovac nisu tu. Ostali su spremni. Spartak možda nema individualnu kvalitetu kao Fenerbahče i Anderlecht, ali ima jako dobru momčadsku igru, rekao je Nenad Bjelica

VIDEO

Ne želimo biti prosjek, želimo biti najbolji. Dosad smo išli korak po korak i ide nam dobro, rekao je uoči puta u Slovačku Nenad Bjelica, trener Dinama, koji u četvrtak u 18.55 sati igra protiv Spartaka iz Trnave u 3. kolu Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:50

Na put su otišli i Mario Šitum i Nikola Moro koji su oporavljenici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nema Leovca, Majera, Dilavera i Theophillea. 

- Dilaver ima slomljeno rebro, Majer i Leovac nisu tu. Ostali su spremni. Idu s nama Šitum i Moro, i to je to. Spartak možda nema individualnu kvalitetu kao Fenerbahče i Anderlecht, ali ima jako dobru momčadsku igru. Sigurno će biti teško, ali ne i nepremostivo. Mi smo fokusirani sad samo na taj susret, ne na to što nam to može donijeti. Idemo tamo pobjedničkim gardom - dodao je Bjelica.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:32

Spartak će zbog kazne igrati pred praznim tribinama.

- Bit će čudno igrati pred praznim tribinama, to je nenogometna atmosfera. Ali što je, tu je. Motivacije nam ne manjka. Ne treba imati alibije, znamo po što idemo. Imamo dobru priliku, imamo dobru momčad i očekujemo bodove. Ima dosta utakmica, ali imamo veliku šansu - rekao je Mario Šitum uoči polaska.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:39

Dinamo u Trnavu stiže kao prvoplasirana momčad skupine D s maksimalnih šest bodova iz dvije utakmice. Zagrebački plavi pobijedili su Fenerbahče kod kuće 4-1 i Anderlecht u Bruxellesu 2-0. Sjajnih šest bodova daje Dinamu veliku šansu za proljeće u Europi, prvo nakon 1970. godine, odnosno dugih 48 godina čekanja...

Impresivno izgleda Dinamo u Europi ove sezone, jednako impresivna je i statistika plavih iako su prošla samo dva kola. Dinamo ima najviše udaraca u okvir gola (17), peti je po ukupnom broju udaraca (37), zabio je šest golova, samo su Sevilla i Arsenal zabili više, Hajrović je na vrhu ljestvice strijelaca s tri gola, a Gavranović i Olmo u vrhu najboljih asistenata s dvije asistencije.

U Maksimiru su računali da bi bilo super imati četiri boda nakon prva dva kola, a imaju ih šest uz gol razliku 6-1! Sljedeće dvije utakmice su ključ, obje protiv Spartaka iz Trnave. Prvo kod njih ovaj četvrtak, pred praznim tribinama jer je Spartak kažnjen.

Potom 8. studenog na Maksimiru. I to bi mogla biti prva meč lopta za Dinamo jer do kraja bi bila samo dva kola.

No kako je rekao Nenad Bjelica, korak po korak idu dinamovci, koračaju do europskog proljeća nakon 48 godina...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu