Obavijesti

Sport

Komentari 9

Dinamovci su sami u hotelu, a maske su obavezne. Testirani su i vozači koji ih voze na stadion

Dinamovci su sami u hotelu, a maske su obavezne. Testirani su i vozači koji ih voze na stadion
3

Zagrepčani će se po povratku u Hrvatsku odmah testirati, pa produžiti u klupski hotel ispod južne tribine gdje će svi zajedno dočekati te rezultate. A u tih par sati nitko ne smije napustiti stadion...

Nogometaši Dinama odrađuju završne pripreme za današnji dvoboj (od 21 sat) s Tottenhamom, hrvatski prvaci žele se u Zagreb vratiti s aktivnim rezultatom, pa pitanje plasmana u četvrtfinale Europske lige odgoditi za uzvratni susret. Dinamovci već drugi dan u Londonu žive po posebnim pravilima, Velika Britanija je prilično ozbiljna po pitanju Covida-19, pa se i "modri" na Otoku moraju pridržavati strogih mjera.

Pokretanje videa ...

Dinamova delegacija nalazi se sama u jednom od londonskih hotela, igrači nisu bili u uobičajenoj šetnji na dan utakmice, a tijekom ova dva dana zabranjeno im je i bilo kakvo napuštanje hotela. Dapače, iako su "modri" usamljeni u hotelu, obvezni su cijelo vrijeme (osim dok se jede) nositi zaštitne maske. Englezi su prilično ozbiljno shvatili cijelu situaciju s korona virusom, pa igrači Dinama i na luksuzni Tottenham Hotspur stadion mogu ući samo s negativnim Covid-19 testom.

Mou odmara glavne face: Kane i Son na klupi, igra druga ekipa
Mou odmara glavne face: Kane i Son na klupi, igra druga ekipa

Naravno, Englezi su se pobrinuli da Dinamovi nogometaši budu u što manjem doticaju s bilo kakvim navijačima, a testirani su čak i vozači koji će Dinamove igrače autobusom, a klupsku delegaciju kombijem prevesti na stadion. Dinamo će se u petak, dan nakon utakmice, vratiti u Maksimir, pa odmah po dolasku u Zagreb odraditi još jedno testiranje na korona virus. 

Dinamo i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa

I cijela će momčad, u klupskom hotelu ispod južne tribine maksimirskog stadiona, čekati nalaze tih testiranja. Oni će u klub stići kroz nekoliko sati, a dinamovci do tada neće smjeti napustiti klupski hotel. I tek kada stignu svi nalazi, vjerujemo svi negativni nalazi, nogometaši Dinama će se vratiti "u normalu", pa zaputiti svojim kućama.

Englezi podcjenjuju: Dinamo je samo utakmica prije Arsenala
Englezi podcjenjuju: Dinamo je samo utakmica prije Arsenala

Zoran Mamić odavno je smislio taktiku za današnji ogled s Tottenhamom, a u početnom sastavu "modrih" ne bi trebalo biti većih iznenađenja. Na golu će biti Livaković, u zadnjoj liniji Ristovski, Lauritsen, Theophile i Leovac, a ispred njih Jakić. U veznoj liniji zaigrat će Ivanušec, Majer, Ademi i Oršić, dok će šestoplasiranoj momčadi engleske Premier lige najviše prijetiti Petković.