Obavijesti

Sport

Komentari 136

Dinamovo buđenje pred Rijeku: Ćorić i Soudani srušili Osječane

Dinamovo buđenje pred Rijeku: Ćorić i Soudani srušili Osječane
1

REVANŠ 'MODRIH' 10. rujna Osijek je pobijedio Dinama u Maksimiru, no nisu dugo Dinamovci čekali na revanš. Gradski vrt svjedočio je zasluženoj pobjedi aktualnog prvaka na krilima Ćorića i Soudanija

VIDEO

Dinamo se uspio revanširati Osijeku za maksimirski poraz iz rujna 0-1. Danas su na Gradskom vrtu zasluženo pobijedili 0-2 golovima Ćorića i Soudanija kod ove sezone kvalitetnog Osijeka.

Momčad Ivajla Peteva zadržala je priključak za neporaženom Rijekom, trenutno zaostaju šest bodova, dok će iduće kolo u Maksimiru snage odmjeriti prve dvije ekipe MAXtv Prve lige.

U petoj minuti viđena je prva prigoda i to za domaćina. Perošević je s desne strane ušao u šesnaesterac, Dinamovi su nogometaši izbacili loptu do ruba kaznenog prostora, na nju je iz punog trka "naletio" Lukić i zamalo prebacio prečku.

Dinamo se nametnuo kao bolji takmac pa je u 18. imao dobru šansu. Ćorić je ubacio iz prekida, Fernandes došao do lopte, međutim, njegov pokušaj sa 8-9 metara gostima nije donio vodstvo. Mikulić je i ovaj puta bio na mjestu. Šest minuta poslije, ozlijedio se Bojan Knežević, u igru je morao ući Angelo Henriquez.

Igralo se vrlo dinamično, dominirali su 'modri' za što su nagrađeni pred sam finiš prvog poluvremena. Doduše, nagradio ih je domaći golman Mikulić lošom reakcijom. Ćorić je uputio udarac s više od 20 metara, činilo se da će to osječki vratar sigurno obraniti, no lopta mu je prošla kroz noge i završila u mreži.

Aktualni prvak u nastavak je ušao na pravi način. Domaći bek Matas nije uspio centrirati u opasnom osječkom napadu, uslijedila je brza kontra gostiju iz koje je Henriquez lijepo asistirao Soudaniju koji je izašao sam na Mikulića i poentirao za 0-2.

Kod domaćih sve se raspalo u 78. minuti. Izravan crveni karton dobio je Gabrijel Boban koji je oštrije startao na Šituma na sredini terena. Sudac Matoc odmah mu je pokazao put u svlačionicu.

Dinamo se tako revanširao Osječanima za poraz u Maksimiru iz rujna te tako na pobjednički način najavio veliki derbi protiv Rijeke 3. prosinca u Zagrebu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače