Obavijesti

Sport

Komentari 2

Direktor Bruggea: Normalno je da je Perišić tražen, odličan je

Direktor Bruggea: Normalno je da je Perišić tražen, odličan je
1

Nismo u kontaktu s Borussijom, a Perišića želimo zadržati u našim redovima i za sljedeću sezonu, ali normalno je da je tražen, rekao je Vincent Mannaert

VIDEO

Vincent Mannaert, izvršni direktor Club Bruggea, ponovno je demantirao da je belgijski nogometni klub s dortmundskom Borussijom započeo pregovore oko prodaje Ivana Perišića.

Njemački je Bild u petak objavio da samo formalnosti 22-godišnjega veznog igrača hvatske reprezentacije dijele od preseljenja u Dortmund, te da će lider bundesligaške ljestvice, za do 2015. godine važeći Perišićev ugovor, Club Bruggeu isplatiti odštetu od šest milijuna eura.

- Nismo u kontaktu s Borussijom, a Perišića želimo zadržati u našim redovima i za sljedeću sezonu - rekao je Mannaert potom istaknuvši:

- No, sasvim nam je jasno da je Ivan odigrao izvrsnu sezonu u kojoj je postao hrvatski reprezentativac. Sasvim je normalno da za njega postoji interes velikih klubova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...