Sport

Komentari 57

'Divac je lažljivac, lagao nas je i njegova riječ ne vrijedi ništa'

'Divac je lažljivac, lagao nas je i njegova riječ ne vrijedi ništa'

Navodno je Divac dao riječ Cousinsu i njegovom agentu kako neće biti ništa od trejda, iako je dobro znao da je posao dogovoren. Taj potez bi ga mogao koštati posla, smatraju NBA stručnjaci

Legenda Sacramento Kingsa Vlade Divac izazvao je bijes cijelog košarkaškog svijeta. I dok su sve oči bile uprte na All-Star vikend u New Orleansu, poznati NBA komentator Adrian Wojnarowski na svom je Twitteru objavio da će jedan od najboljih igrača u NBA ligi DeMarcus Cousins pojačati New Orleans u sklopu tradea.

Divac se odmah našao na velikom udaru medija i navijača Kingsa.

Piše se kako je Divac navodno dao riječ igraču i njegovom agentu da neće biti ništa od trejda, iako je dobro znao da je posao dogovoren. Zbog te neprofesionalnosti prema svim stranama, NBA stručnjaci smatraju kako je Vlade Divac na korak do otkaza u Sacramentu.

Cousinsov menadžer Jarrin Akana bio je van sebe zbog trejda igrača u Pelicanse.

- Razgovarao sam s vlasnikom Kingsa i menadžerom kluba Divcem o budućnosti DeMarcusa u Sacramentu i obojica su me uvjeravali da ga smatraju igračem koji će obilježiti budućnost kluba. Na koncu, da ne bi ispalo da lažem, Divac je dao i službenu izjavu. Toliko o tome koliko vrijedi njegova riječ - sijao je bijes Akana.

Pelicansi će u zamjenu za Cousinsa u Kingse poslati Buddyja Hielda, Tyreke Evansa i Langstona Gallowayja, kao i pravi izbora u prvom i drugom krugu na sljedećem draftu. U New Orleansu nalazi se i sjajni Anthony Davis koji će se posebno obradovati dolasku Cousinsa.

Inače, Cousins je 'zločesti dečko' NBA-a, poznat po svojoj nedisciplini i 'rekordima' po tehničkim pogreškama. Inače, Kingsi već godinama drže status jedne od najtraljavijih franšiza i ovaj bi potez mogao biti samo potvrda te teze.

Pelicansi su pak ušli u rizik, u najavi ubojiti tandem Cousins-Davis trebao bi ih dovesti play-offa. Ako Cousins ne bude zadovoljan situacijom, na ljeto postaje slobodan igrač.

Najčitaniji članci