Sport

Komentari 8

Dječak dobio za poklon Džekin dres pa zaplakao od sreće...

Dječak dobio za poklon Džekin dres pa zaplakao od sreće...

Dječak Davide veliki je navijač Rome, a posebno obožava Edina Džeku. Roditelji nisu morali puno razbijati glavu što mu kupiti za Božić pa su ga iznenadili s dresom bosanskog dijamanta...

Prije pet godina došao je na posudbu u Romu jer je u Manchester Cityju bio prekobrojan. Imao je ogromne zasluge za prvi naslov Cityja u Premier ligi, zabijao kada god bi dobivao šanse, ali 'građani' su ga te 2015. godine otpisali. Edin Džeko (34) je morao tražiti novi klub, a igrača takvog kalibra su htjeli svi. Ipak, na kraju je završio u Romi.

Pet godina kasnije, taj isti igrač kojeg je City otpisao, je postao jedan od najboljih u povijesti kluba! Još na ljeto Bosanski dijamant je postao najefikasniji stranac u povijesti Rome kada je zabio 105. gol i prestigao Argentinca Manfredinija, no tu brojku je u međuvremenu podebljao. Od tada je zabio još devet golova i postao treći najbolji strijelac u povijesti kluba! Prestigao je Amadeija i Rodolfa Volka, a ispred njega su samo Roberto Pruzzo (138) i legendarni Francesco Totti (307).

Europa League - Round of 16 - AS Roma v Sevilla

Džeko je ove sezone nastavio gdje je stao u prethodnima, najbolji je igrač i najbolji strijelac Rome sa šest golova koja drži treće mjesto u Serie A. Postao je legenda Rome, miljenik navijača i uzor brojnoj djeci. Posebno jednom dječaku koji ga obožava. Mali Davide je veliki navijač Rome, a posebna inspiracija mu je Džeko.

Roditelji nisu morali puno razbijati glavu što mu kupiti za Božić pa su ga iznenadili s dresom bosanskog dijamanta. Kada je otvarao poklon, dječak je shvatio o čemu se radi pa je počeo vikati 'Džeko, Džeko'. Na kraju je i zaplakao od sreće, a video je Roma objavila na društvenim mrežama.

Njegova reakcija postala je apsolutni hit, a Davide je dobio poklon koji je najviše htio. Vjerujemo kako je ovaj video rastopio i Džeku pa bi dječaka uskoro mogli dočekati novi pokloni s obilježjima Rome.

Najčitaniji članci