Obavijesti

Sport

Komentari 28

Dječak iz Austrije iscrtao si je dres Vatrenih i navijao za nas

Dječak iz Austrije iscrtao si je dres Vatrenih i navijao za nas
1

Maël Urbas (11) iz Klagenfurta sanja da upozna ‘vatrene’. Nema nikakve veze s Hrvatskom, ali svim srcem bio je uz našu reprezentaciju u finalu Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji

VIDEO

Maël obožava gledati i igrati nogomet. Kad god bude neko veliko natjecanje, napravi dres nekog igrača. Sad je za finale napravio onaj Lovrena i Ivana Rakitića, rekao je Peter Urbas, otac malog navijača “vatrenih” Maëla (11).

Maleni Austrijanac koji živi blizu Klagenfurta bodrio je naše dečke u utakmici protiv Francuske iscrtavši na običnoj bijeloj majici šahovnicu na prsima i natpis “Lovren 6” na leđima.

- Korijeni moje obitelji su slovenski, a supruga je Francuskinja. Da, bila je to baš neobična situacija, ali ipak je navijao za Hrvatsku - rekao nam je Maëlov otac Peter i dodao sa smiješkom:

- Kako je ona reagirala na to? Uh, ne bih o tome...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sâm Maël je oduševljen igrom naših na SP-u.

- Dobro su igrali. Svidjelo mi se što toliko trče i trude se. Triput zaredom igrali su produžetke, pa normalno da su bili malo umorni u finalu - rekao je Maël, kojemu je velika želja da dođe u Hrvatsku i upozna svoje idole.

- Inače navijam za Barcelonu pa mi je zato Rakitić drag. A i Lovren je čovjek koji je odrastao na selu, baš kao i ja, zato mi je blizak. Da, bilo bi jako lijepo kad bih ih mogao upoznati i dobiti njihov pravi dres - rekao je Maël.

Otac Peter, koji radi u elektroprivredi, kaže kako često poslovno putuje u Lijepu Našu i da Maël rado ide s njim.

- Sad nismo u Hrvatskoj, ali definitivno bi bilo lijepo upoznati ih kad dođemo - kaže otac Peter, čiji je sin jedan od najvatrenijih naših navijača koji nemaju veze s Hrvatskom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske