Obavijesti

Sport

Komentari 37

Do Wembleya možete za 1250 kuna, HNS pustio još ulaznica

Do Wembleya možete za 1250 kuna, HNS pustio još ulaznica
1

Ako ste se u posljednji tren odlučili putovati na utakmicu, izračunali smo koliko bi vas to moglo koštati. HNS je u prodaju pustio ulaznice po cijeni od 385 kuna, a Englezi ih još uvijek prodaju već od 350 kuna

VIDEO

"Vatreni" su nas sinoć podsjetili na to kako smo se osjećali tijekom ljeta. Vratile su nam se najjače emocije koje smo proživljavali tijekom njihovih pobjeda u Rusiji, a onda i ponos zbog osvojenog srebra.

Hrvatska je sinoć ponovno pokazala da je svjetska sila. Da nikakva Španjolska nije bolja, da ne postoji momčad koju oni ne mogu srušiti.

A najljepši završetak ove prekrasne nogometne godine možemo imati u nedjelju na legendarnom Wembleyu. Hrvatska sama odlučuje o svojoj sudbini, a za prvo mjesto u Elitnoj skupini Lige nacija, trebat će nam pobjeda protiv Engleza.

Ako ste se u posljednji tren odlučili putovati na utakmicu, izračunali smo koliko bi vas to moglo koštati.

Ulaznice od 385 kuna, najjeftiniji letovi iz Beča

Najprije dobre vijesti - Hrvatski nogometni savez je omogućio dodatnu kvotu ulaznica za utakmicu, a one se mogu kupiti putem interneta OVDJE još samo danas do 23:59 sati. Cijena ulaznica za iznosi 385 kuna. Tako kupljene ulaznice preuzimaju se osobno na Wembleyu na dan utakmice, a jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. 

Iako bi trebali požuriti ako još uvijek niste ugrabili svoj vrijedni primjerak papirića, ne trebate paničariti ako karte ne kupite preko HNS-a jer još uvijek nešto ulaznica ima u prodaji i preko engleskih stranica, iako je Engleski nogometni savez objavio da je Wembley - rasprodan! A rasprodan Wembley znači da će "kockasti" igrati pred 90.000 gledatelja!

Jedan od najuglednijih engleskih sajtova za prodaju ulaznica nudi ih po cijeni od 89 funti, što je oko 745 kuna, a najskuplje koje su u prodaji koštaju 150 funti, odnosno 1258 kune.

Računajte da će vam trebati novac i za prijevoz do Londona. Hrvatski aerodromi su u ljetnoj sezoni povezani redovnim linijama s Londonom, ali ne i u zimskoj. Stoga vam je najbolja opcija koristiti neki od aerodroma iz susjednih zemalja. Ako biste se odlučili na putovanje u subotu, te na povratak u ponedjeljak, najjeftinije su avionske karte iz Beča (već od 566 kuna za povratni let). Za putovanje iz Zagreba do glavnog grada Austrije će vam automobilom trebati oko četiri sata, ali ta je opcija skuplja. Puno je jeftinije putovanje autobusom koje traje oko pet sati, a cijena karte u jednom smjeru je 150 kuna.

Prihvatljive cijene nude i aerodromi u Veneciji (od 874 kune) i Budimpešti (od 889 kuna) dok se za povratni let iz Ljubljane mogu pronaći karte po cijeni od 1.349 kuna. 

Dakle, ako ugrabite ulaznice s HNS-a po cijeni od 385 kuna, iz Zagreba otputujete do Beča s autobusom za kojeg je karta u jednom smjeru 150 kuna, pa se ukrcate let za London (povratna karta 566 kuna), bez smještaja bi vas odlazak na utakmicu koštao 1.251 kunu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka