Sport

Komentari 109

'Dobit ćete batine!' Armada je čekala igrače Rijeke na Rujevici

'Dobit ćete batine!' Armada je čekala igrače Rijeke na Rujevici

Tridesetak nezadovoljnika iz Armade došlo je pred jugozapadni ulaz na Rujevici tražeći igrače koji su ponovno izgubili od Hajduka. Sijevale su uvrede, a policija je sprječavala da uđu na stadion

Neugodne scene pred Rujevicom nakon novog poraza Rijeke od Hajduka (1-0). Tridesetak nezadovoljnika iz Armade, koja je Jadranski derbi opet pratila s brda iznad sjeverne tribine, došlo je pred stadion i čekalo igrače.

POGLEDAJTE VIDEO: Frka pred Rujevicom

- Igrajte, pe*eri! Igrajte, pi*kice! Dobit ćete batine - samo su neki od ružnih i uvredljivih poruka iz mase koja se ne može pomiriti s rezultatskom krizom društva s Kvarnera.

Jer Hajduk je došao Rijeci na tri boda zaostatka, uz utakmicu manje, a jedina ovogodišnja pobjeda u HNL-u u osam utakmica bila je ona protiv Lokomotive. Gubili su bijeli od Gorice, Hajduka (dvaput), Osijeka, remizirali sa Šibenikom, Istrom, Goricom...

Stadion je osiguravala policija s tri "marice", a nezgodno je što su se navijači nalazili između rampe i glavne ceste.

Iako su prijetili batinama, navijači Rijeke ipak nisu krenuli u fizički obračun s igračima. Zaustavili su neke od njih u automobilima i zadržali se u "ugodnom razgovoru" uz povike: "Ajde, igrajte više".

Nešto iza 21 sat ekipa se mirno razišla, i to, nakon razgovora s kapetanom Frankom Andrijaševićem i sportskim direktorom Ivanom Manceom.

Detalji razgovora nisu za javnost, ali očigledno su u klupskom vodstvu zaključili da navijači zaslužuju objašnjenje za niz loših rezultata u zadnjih mjesec dana.

Slijede Osijek u Kupu na gostovanju pa Dinamo u prvenstvu na Maksimiru. Iako nisu zazivali njegovu smjenu, trener Simon Rožman je na kraju burne riječke večeri podnio ostavku, a naslijediti bi ga trebao Goran Tomić.

Najčitaniji članci